Sverige vs Lettland – Hockey VM

zibanejad tre kronorSverige har bjudit på bländande hockey under VM i Köpenhamn och det är dags för kvartsfinal mot Lettland. Efter gårdagens seger mot Ryssland slutade Tre Kronor etta i gruppen och får därför enklast möjliga motstånd i kvartsfinal – med fyran Lettland från den andra gruppen. Hetast har kedjan med Zibanejad, Rakell och Janmark varit som producerat överlägset mest poäng av kedjorna. Nu är det upp till bevis att inte ge något gratis mot Lettland och undvika skrällar som mot Vitryssland 2002.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Sverige

Sverige har hemmaplan på pappret och med tanke på närheten Sverige har till Danmarks huvudstad köpenhamn, är det nästan hemmaplan för svenskarna. Spelarna har hyllat fansen under turneringen och trycket lär inte avta när gruppspelet är över och slutspel väntar. Fyra nya spelare har tillkommit från NHL vilket gör att vi nu för andra året i rad slår rekord i antal NHL-spelare någonsin under ett VM. Filip Forsberg och Patric Hörnqvist är de tyngsta namnen som ankommit och sätter spets på en redan stjärnspäckad trupp. Skulle Sverige förlora mot Lettland skulle det naturligtvis vara ett monsterfiasko.

Bortalaget Lettland

Lettland är ingen stor hockeynation men kan ändå inte räknas som ett blåbär likt Sydkorea. Laget har trots allt tagit sig till slutspel utan NHL-spelare. Man har några spelare i AHL och en hel del utlandsproffs i den Tjeckiska ligan som är sämre än SHL. I en match mot Tre Kronor där publiken dessutom är med Sverige ska det inte vara möjligt med seger men man kan aldrig säga aldrig i sportens väg. Sverige åkte oväntat ut mot Tyskland i OS i kvartsfinalen och samma mot Sydkorea 2002.

Så här tänker vi

Sverige kommer köra över Lettland fullständigt och vinna med många mål. Eftersom Sverige har 1,12 i odds finns det inget spelvärde i det. Däremot ger målskyttar bra odds. Sannolikheten att Zibanejad återigen gör mål känns hög med tanke på motståndet. Vi väljer därför att spela Zibanejad som målskytt till oddset 2,08 hos Unibet.

Vårt speltips: Zibanejad gör mål till oddset 2,08 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com