Sverige vs Luxemburg – VM Kval

Hemmalaget Sverige

Alla spelföretag i världen har Sverige som klara favoriter att vinna den här matchen och inte är det konstigt med tanke på Sveriges form och att dem möter ett av världens minsta landslag när det kommer till population. Sverige får dock inte ta lätt på den här uppgiften och tro att de får sina poäng gratis. Det kommer att krävas uppfinningsrikedom och en hel del uthållighet.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För Sveriges del är detta en match där allt annat än tre poäng är fiasko och det ger också en möjlighet att knappa in på Frankrike beroende på hur det går i deras match.

Bortalaget Luxemburg

Trots att de flesta gånger Luxemburg spelar mot vilket annat landslag så brukar de vara det laget alla tror skall förlora men som ofta gör det bra och tar med sig en poäng från matcherna. Luxemburg spelade heroiskt mot Frankrike och kommer säkert göra det riktigt svårt för Sverige att hitta på någonting kreativt och farligt.

De har spelat jämt två gånger mot Frankrike och tagit vinster över Vitryssland och Albanien och det mot lag som har betydligt fler spelare att välja mellan. Det lilla landet gör så gott de kan och de gör det bra.

Så här tänker vi

Vi tror att Luxemburg inte bara parkerar bussen framför mål de kommer dessutom skapa en mänsklig mur som Sverige måste ta sig över eller under. Vi väljer att spela Luxemburg +4 mål till oddset 1.75 hos Nordicbet

Vårt speltips: Luxemburg +4 mål till oddset 1.75 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com