Sverige vs Luxemburg – VM Kval

Hemmalaget Sverige

Alla spelföretag i världen har Sverige som klara favoriter att vinna den här matchen och inte är det konstigt med tanke på Sveriges form och att dem möter ett av världens minsta landslag när det kommer till population. Sverige får dock inte ta lätt på den här uppgiften och tro att de får sina poäng gratis. Det kommer att krävas uppfinningsrikedom och en hel del uthållighet.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För Sveriges del är detta en match där allt annat än tre poäng är fiasko och det ger också en möjlighet att knappa in på Frankrike beroende på hur det går i deras match.

Bortalaget Luxemburg

Trots att de flesta gånger Luxemburg spelar mot vilket annat landslag så brukar de vara det laget alla tror skall förlora men som ofta gör det bra och tar med sig en poäng från matcherna. Luxemburg spelade heroiskt mot Frankrike och kommer säkert göra det riktigt svårt för Sverige att hitta på någonting kreativt och farligt.

De har spelat jämt två gånger mot Frankrike och tagit vinster över Vitryssland och Albanien och det mot lag som har betydligt fler spelare att välja mellan. Det lilla landet gör så gott de kan och de gör det bra.

Så här tänker vi

Vi tror att Luxemburg inte bara parkerar bussen framför mål de kommer dessutom skapa en mänsklig mur som Sverige måste ta sig över eller under. Vi väljer att spela Luxemburg +4 mål till oddset 1.75 hos Nordicbet

Vårt speltips: Luxemburg +4 mål till oddset 1.75 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar