Sverige vs Norge – Speltips Hockey-VM

Tre Kronor föll tungt mot USA efter förlängning men har fortfarande goda möjligheter att sluta topp 2 i gruppen. Det skulle innebära att man undviker Kanada och Schweiz i kvartsfinalen. Men då krävs det seger mot Norge och Lettland i de två avslutande omgångarna. Det är dock något som laget borde klara av.

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på Hockey-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nylander joinar Sverige

William Nylander, till vardags i NHL, har tidigare fört Sverige till VM-guld och nu står det klart att han ansluter till det svenska laget igen. Tre Kronor var obesegrade fram till mötet mot USA där de föll i förlängning. Det gör att gruppsegern i princip är borta men segrar mot Norge och Lettland inenbär att de slutar tvåa och därmed undviker Schweiz och Kanada i kvartsfinalen.

Norge har ingen chans på slutspel

Det norska laget har inte mycket mer än äran att spela för. De har samlat ihop fem poäng och kommer inte att sluta sist. I alla fall inte så länge Storbritannien inte skulle skrälla och vinna sina två avgörande matcher viket är osannolikt. Samtidigt kommer Norge inte heller att nå kvartsfinal då det är fem poäng upp till USA på fjärdeplatsen.

Tre Kronor bör ta en komfortabel seger

Oddsen hos svenska bettingsidor visar att det med stor sannolikhet blir en komfortabel seger för Tre Kronor. Allt annat vore minst sagt överraskande. Tre Kronor har ett för starkt lag för att förlora mot Norge. Framförallt med Willian Nylander som nu ankommit och därmed ger ytterligare en dimension i offensiven. Därför spelar vi Tre Kronor som vinnare över Norge till oddset 1,16 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Norge till oddset 1,16 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Hockey-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com