Sverige vs Peru – Träningslandskamp

flagga sverigeSverige gör sin sista landskamp före sommarens höjdpunkt äntligen drar igång, nämligen fotbolls-VM i Ryssland 2018. Vart vi har det svenska landslaget är svårt att veta eftersom man i kvalet briljerade men i träningsmatcherna före VM inte sett så vassa ut. Peru med Yoishimar Youtun i spetsen ska också spela VM och vill naturligtvis förstöra den blågula festen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Sverige

Sverige tog sig till VM på ett sensationellt sätt när man besegrade Italien i Playoff. Truppen är uttagen och förutom nya skador på Guidetti och Helander ser det väldigt bra ut. Sammanhållningen i laget verkar god och det är inte mycket som talar för att det ska ändras. Janne Andersson håller hårt i taktpinnen och lär vilja se ett samlat blågult mot offensiva Peru. Största stjärnan Emil Forsberg har mycket att bevisa i matchen om han ska ta det nästa steget och gå till en storklubb som det ryktats om.

Bortalaget Peru

Peru tog sig till VM för första gången sedan 1982. Det är alltså inte särskilt vanligt att man lyckas med detta men nu verkar laget fast beslutna att gå längre. Lagets bästa placering i VM-sammanhang är en kvartsfinal från 1970, och nu 48 år senare hoppas man kunna repetera bedriften. Lagets hopp står till Youtun, den gamle MFF:aren som gjort det bra på sin mittfältsposition.

Så här tänker vi

Sverige lär vara taggade och har ett bra facit på Friends Arena. Janne Andersson har bara förlorat en match i Solna och lär vilja hålla statistiken vid liv. Sverige har ett bra försvarsspel och lär vilja fortsätta på den inslagna vägen. Därför tror vi att man håller tätt och lyckas göra ett eller två mål framåt. Vi väljer därför att spela på seger till Sverige till oddset 2,55 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Sverige besegrar Peru till oddset 2,55 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com