Sverige vs Peru – Träningslandskamp

flagga sverigeSverige gör sin sista landskamp före sommarens höjdpunkt äntligen drar igång, nämligen fotbolls-VM i Ryssland 2018. Vart vi har det svenska landslaget är svårt att veta eftersom man i kvalet briljerade men i träningsmatcherna före VM inte sett så vassa ut. Peru med Yoishimar Youtun i spetsen ska också spela VM och vill naturligtvis förstöra den blågula festen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Sverige

Sverige tog sig till VM på ett sensationellt sätt när man besegrade Italien i Playoff. Truppen är uttagen och förutom nya skador på Guidetti och Helander ser det väldigt bra ut. Sammanhållningen i laget verkar god och det är inte mycket som talar för att det ska ändras. Janne Andersson håller hårt i taktpinnen och lär vilja se ett samlat blågult mot offensiva Peru. Största stjärnan Emil Forsberg har mycket att bevisa i matchen om han ska ta det nästa steget och gå till en storklubb som det ryktats om.

Bortalaget Peru

Peru tog sig till VM för första gången sedan 1982. Det är alltså inte särskilt vanligt att man lyckas med detta men nu verkar laget fast beslutna att gå längre. Lagets bästa placering i VM-sammanhang är en kvartsfinal från 1970, och nu 48 år senare hoppas man kunna repetera bedriften. Lagets hopp står till Youtun, den gamle MFF:aren som gjort det bra på sin mittfältsposition.

Så här tänker vi

Sverige lär vara taggade och har ett bra facit på Friends Arena. Janne Andersson har bara förlorat en match i Solna och lär vilja hålla statistiken vid liv. Sverige har ett bra försvarsspel och lär vilja fortsätta på den inslagna vägen. Därför tror vi att man håller tätt och lyckas göra ett eller två mål framåt. Vi väljer därför att spela på seger till Sverige till oddset 2,55 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Sverige besegrar Peru till oddset 2,55 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com