Sverige vs Polen – Oddstips Fotbolls-EM

Sverige ställs mot Polen i en mycket spännande match i Fotbolls-EM. Sverige har kanske inte imponerat spelmässigt detta mästerskap men står efter två matcher på fyra poäng och leder gruppen. En seger mot Polen skulle innebära att gruppsegern är ett faktum för Sverige. Det blir dock ingen enkel uppgift då Polen fått självförtroende efter att ha klarat 1-1 borta mot Spanien. Därmed lever drömmen om slutspel för Polen som dock behöver vinna för att gå vidare. Förhoppningsvis kan Sverige fortsätta med samma starka defensiv som hittills har inneburit noll insläppta mål i gruppspelet.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson idag och oddsa på EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Sverige fortsätta på inslagen väg?

Visst, Sverige har inte direkt fått några lovord för sitt fantastiska spel i detta EM. Vi hoppar ”tråk-statistiken” men i mästerskap handlar det om att få resultat. Poäng mot Spanien i Sevilla och tre poäng mot Slovakien gör att Sverige har satt sig i ett utmärkt läge. Det svenska landslaget har inte gått obesegrat genom ett EM-gruppspel sedan 2004 men nu hoppas vi på en seger mot Polen. Janne Andersson har en del funderingar kring laguttagningen. För visst hoppas de flesta i Sverige på Robin Quaison i anfallet före Marcus Berg som haft en otroligt svag turnering. Dessutom är Dejan Kulusevski också tillgänglig efter att ha missat de två första matcherna.

Polen har Robert Lewandowski

Det polska landslaget har en viss Robert Lewandowski och det var han som ordnade poängen mot Spanien efter att ha nickat in 1-1 i mitten av andra halvlek. Sverige måste ha stenhård kontroll på målmaskinen annars är oddsen till Sveriges nackdel. Men Polen är inget lätt motstånd. Även om de inte vunnit sedan mars då de mötte Andorra finns det fortfarande kvalité i laget och enligt oddsen är faktiskt Polen favoriter.

Vi hoppas och tror Sverige grejar detta

Förhoppningsvis väljer Janne Andersson att bänka några av de mer formsvaga spelarna i detta EM-slutspel. Men det är långt ifrån självklart då Janne aldrig petat en spelare från en mästerskapselva. Nu borde han dock göra det men det återstår att se. Oavsett vilket tror vi Sverige till slut klarar av att vinna matchen vilket vi också spelar till oddset 2,90 hos Betsson.

Vårt oddstips: Sverige vinner mot Polen till oddset 2,90 hos Betsson

Team Oddsgurun