Sverige vs Ryssland – EM Damer

Hemmalaget Sverige

Nu blev det ett oavgjort resultat i den första matchen, men ett oavgjort resultat mot det tyska laget är en mycket bra start. Det oavgjorda resultatet kan ta Sverige långt i turneringen lite beroende på hur dagens match slutar. Historiskt har Sverige haft det mycket lätt för det motstånd som återstår i gruppen, Ryssland och Italien. Mot Ryssland brukar Sverige dominera spelet och matcherna vinns mestadels av svenskorna.

Sverige är skyhöga favoriter till segern i dag men laget gör dock inte många mål den sista tiden. De senaste fem matcherna så har Sverige gjort två mål och då förstår ni hur svårt det här laget har att göra mål. Kanske måste Pia Sundhage snöra om skorna och hjälpa till med målskyttet?

Bortalaget Ryssland

Ryssland spelade en fin fotboll i sin första match och kunde något överraskande slå italienskorna. Rysslands försvarsspel såg ganska skakigt ut mot Italien och de måste komma upp betydligt i dagens match om de skall ha någon chans till några poäng. Ryssland leder just nu grupp B efter den första matchen men har också svårt motstånd kvar i Sverige och Tyskland. De får nog hoppas på ett oavgjort resultat mot någon av dessa för att ha någon chans till fortsatt spel.

Så här tänker vi

Statistiskt skall Sverige vinna den här matchen ganska lätt och Ryssland såg skakiga ut i sitt försvarsspel och det gör att vi spelar Sverige för vinst och under 2.5 mål till oddset 2.85 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Sverige för vinst och under 2.5 mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com