Sverige vs Sydafrika – Speltips Fotbolls-VM Damer

Sverige vs Sydafrika - Speltips Fotbolls-VM DamerSverige är enorma favoriter inför sin VM-premiär mot Sydafrika. Oddsen hos svensk betting pekar på 1,06 vilket vittnar om det favoritskap de svenska damerna har. Allt annat än en klar seger vore en rejäl besvikelse. Sverige spelar sin premiär på Sky Stadium i huvudstaden Wellington på Nya Zeeland. Räkna med klar svensk dominans i detta VM-slutspel.

Datum: 23 juli 2023
Avspark: 07:00
Arena: Sky Stadium (Wellington)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2023

Sverige är klara favoriter

Sverige må vara klara favoriter men formen har inte varit god inför VM-slutspelet i Australien och Nya Zeeland. Det svenska landslaget har inte spelat en landskamp sedan april och då blev det 3-3 mot Norge. Laget har också förlorat mot Danmark och kryssat mot Tyskland under året. Men oavsett hur svaga prestationerna varit ska det inte vara ett problem att vinna mot Sydafrika.

Sydafrika får det tufft

Sydafrika har aldrig besegrat Sverige men får ta med sig att de fick 0-0 i den senaste landskampen mellan nationerna. Det inträffade i januari 2019. Laget gjorde dock en fin prestation i genrepet inför turneringen när de vann mot Costa Rica med 2-0. Men givetvis är det ingenting som tyder på att de ska kunna hota Sverige. 

Sverige tar hem detta enkelt

Allting tyder på att Sverige tar en komfortabel seger. Det svenska landslaget har betydligt skickligare spelare och bör vinna med tre eller fyra bollar. Allt annat vore en rejäl överraskning enligt oss och du som vill oddsa live på matchen kan göra det också.  Vi tror det svenska laget kommer att stå för en hel del mål. Av denna anledning väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,44 hos Betinia.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i VM-matchen mellan Sverige och Sydafrika till oddset 1,44 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2023