Sverige vs Sydkorea – Fotbolls-VM 2018

Andersson JanneDags för Sverige att äntligen göra debut i mästerskapet och efter Mexikos oväntade seger mot Tyskland är det extra stor press på blågult. Janne Anderssons lag hade en imponerande väg hit, och försvarsspelet har sett väldigt bra ut under träningsmatcherna. Tyvärr har Sveriges offensiv dock inte levererat men nu hoppas vi det lossnar mot Sydkorea.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Sverige

Sverige har inte spelat VM sedan 2006 men nu är det dags för comeback och förhoppningsvis nya härliga VM-minnen. Historiskt har vi haft det tufft i premiärer i VM men nu hoppas vi allt jobb med idrottspsykologi har gjort resultat. Lagets största stjärna är Emil Forsberg och vi hoppas “Foppa” kan prestera max efter att ha sett sådär ut i genrepen. Sverige har dock spelat bra i tävlingsmatcher och är oerhört svåra att göra mål på. Vi hoppas det fortsätter mot ett Sydkorea som måste besegras om vi ska ha en rimlig chans att gå till slutspel.

Bortalaget Sydkorea

Sydkorea har gjort sitt för att förvirra Sverige inför matchen. Laget har bytt tröjnummer på spelarna för att förvirra enligt en märklig stereotyp, den att västerlänningar har svårt att se skillnad på asiater. Det är nästan skrattretande att tro att spelarna inte kan se skillnad på spelarna men det återstår att se om tilltaget gett någon effekt. Sydkorea har inte imponerat inför matcherna och har ett svagare lag än Sverige.

Så här tänker vi

Första svenska VM-matchen innebär att det måste bli ett spel med hjärtat. Janne Andersson har inte förlorat när Sverige varit favorit och även om uppladdningen inte varit optimal offensivt har de defensiva bitarna suttit. Vi tror att Sverige är starkare och vinner matchen mot Sydkorea. Därför spelar vi på svensk seger till oddset 2.12 hos Betsson.

Vårt speltips: Sverige besegrar Betsson till oddset 2.12 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com