Sverige vs Tjeckien – Speltips VM-kval Play Off

Sverige tar emot Tjeckien i en högintressant match på Friends Arena. Det svenska landslaget behöver en seger för att hoppet om VM i Qatar ska leva. Sverige tog tog sig till VM 2018 i Ryssland och nådde kvartsfinal. I EM 2020 blev det respass redan i åttondelsfinalen. I den svenska truppen finns en debutant i form av Anthony Elanga, till vardags i Manchester United. Kan han få speltid redan mot tjeckerna?

Hämta en välkomstbonus hos LeoVegas och betta på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige behöver vinna för att hoppet ska leva

Det svenska laget behöver en seger mot Tjeckien för att få till en avgörande match mot Polen. Seger i bägge matcher innebär att Sverige är klara för VM 2022 i Qatar. Men först väntar Tjeckien som saknar sin storstjärna Schick. För svensk del är Zlatan Ibrahimovic avstängd men det finns vapen framåt i form av Dejan Kulusevski, Alexander Isak, Emil Forsberg och Anthony Elanga.

Tjeckien är inget lätt motstånd

Tjeckien är dock inget motstånd som ska underskattas. De har tre raka segrar och är obesegrade sedan sommarens EM. Svenska bettingsidor håller Sverige som favoriter men oddsen visar på att det inte blir någon lätt historia. En stor fördel för Sverige är att tjeckernas främsta anfallsvapen är borta på grund av skada.

Vi hoppas och tror att Sverige tar sig vidare

Sverige har en intressant trupp även om vissa spelare i backlinjen har en nedåtgående formkurva. Men allting tyder på att det kan bli svensk seger om spelarna presterar på topp. Sverige har varit starka på Friends Arena med nio raka segrar inklusive motståndare som Spanien. Därför spelar vi Sverige som vinnare mot Tjeckien och får oddset 2,00 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Sverige vinner matchen mot Tjeckien till oddset 2,00 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM-kvalet