Sverige vs Tyskland – Fotbolls-VM 2018

GranqvistSverige gör sin andra match i detta gruppspel och det är nu det gäller för det är Tyskland vi möter. Ett Tyskland som inte gick att känna igen mot Mexiko och nu är Sverige en VM-sensation från att vara klara för åttondelsfinal. Dock är det ett revanschsuget Tyskland som blågult ställs mot och därför är det lite förvånande att Sverige verkar ha drabbat av någon slags engelsk hybris och tror det blir en enkel match.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Sverige

Sverige gjorde en godkänd första match i VM när man ställdes mot Sydkorea. Laget skapade mycket chanser men hade svårt att smälla dit bollarna. Framförallt Marcus Berg var nära att bli syndabock med sina missade chanser. Istället klev kapten Granqvist fram och via en VAR-dömd straff ordnade han segern för blågult. Nu är det dock Tyskland på andra sidan och därför blir det en betydligt tuffare match.

Bortalaget Tyskland

Tysklands VM-debut var helt enormt dålig för att vara en regerande världsmästare och laget är nu rejält pressat. Det har snackats om splittringar i laget mellan Bayern-klicken och Bling-bling-gänget. Ur ett svenskt perspektiv hoppas vi såklart ryktena stämmer även om laget ändå blir oerhört svåra att slå. Tyskarna har världsspelare på varje position och på bänken också. Förvänta er därför en hel del förändringar från fiaskot i debuten mot Mexiko.

Så här tänker vi

Visst har Sverige skrällat till sig kryss mot Tyskland i 4-4-bragden, men i övrigt har det inte varit särskilt mycket framgångar mot just Tyskland. Men Sverige har gjort bragdartade insatser under Janne Andersson flera gånger tidigare under hans tid vid rodret. Vi vågar dock inte spela på svensk seger utan istället tror vi det blir en målsnål historia. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 2,05 hos Bethard

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Sverige och Tyskland till oddset 2,05 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com