Sverige vs Vitryssland – VM Kval

Hemmalaget Sverige

Zlatan Ibrahimovic som avslutade sin karriär i landslaget under EM i Frankrike förra året men det gick inte direkt som vi alla hade hoppats på med spel långt in i turneringen. Man tog sig inte vidare från gruppspelet med endast en inspelad poäng. Man lyckades heller inte göra mål i två av matcherna och de spelade generellt sett en medioker fotboll överlag.

Utan Zlatan har Sverige fått möta Nederländerna som man lyckades spela oavgjort med och den matchen slutade 1-1. Sett till helheten så har spelet ändå sätt bra ut och det ser positivt ut inför framtiden.

Bortalaget Vitryssland

Vitryssland ligger precis under Bulgarien med bara två inspelade poäng efter fyra matcher. De poängen kom på hemmaplan mot lagen Frankrike och Luxemburg men de båda bortamatcherna har slutat med förluster.

De förlorade mot Nederländerna med 4-1 och med 1-0 mot Bulgarien. Men man har besegrat Irland, Norge och Grekland under de träningslandskamper man har spelet vilket visar att man inte ger sig så lätt.

Så här tänker vi

Sverige på hemmaplan med vilda fans gör att vi tror på Sverige -1 mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Sverige -1 mål till hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com