Swansea vs Arsenal – Premier League

Tisdagen bjuder in till engelsk ligafotboll när jumbon Swansea får besök av Arsenal på Liberty Stadium i Wales. Swansea wilfried bony swansea ligger trots segern mot Liverpool senast, sist i ligan inför mötet med Arsenal. ”The Gunners” i sin tur har precis tappat sin bäste spelare när Alexis Sanchez lämnat för Manchester United. Får ersättaren Mchitarjan speltid och kan Swansea vinna mot ett storlag för andra matchen i rad?

Hämta din välkomstbonus på 1000 kr och ett free bet värt 250 kronor hos NordicBet

Hemmalaget Swansea

Inför säsongen var det många som trodde på Swansea. In kom Renato Sanchez på lån och dessutom fick man tillbaka sin gamle målskytt Wilfried Bony. Trots starka nyförvärv har det inte gått vägen för Swansea under årets säsong och efter 20 spelade matcher har det bara blivit 24 poäng. Visserligen är det bara tre poäng upp till säker mark i det getingbo som bottenstriden innefattar just nu. Mot Liverpool senast kom lagets femte seger och fansen på Liberty Stadium hoppas på att förra matchens skräll ska återupprepas när det är Arsenal som står på andra sidan planhalvan.

Bortalaget Arsenal

Wengers kräftgång fortsätter och fansen lär inte ha blivit gladare när lagets bäste spelare lämnade för topprivalen Manchester United. När den holländska anfallsstjärnan Robin van Persie gjorde samma flytt år 2012 vädjade fansen att det inte skulle hända igen men nu sex år senare får man återuppleva samma mardröm. Fördelen nu är att man får en bra ersättare i form av armeniern Mchitarjan. Ska Arsenal närma sig konkurrenterna i topp 4 behövs det segern mot jumbon men det är lättare sagt än gjort.

Så här tänker vi

Swansea har fått rejält med självförtroende efter segern mot Liverpool senast och Arsenal är inte ett bättre lag än Liverpool just nu. Att Swansea skrällar sig ännu en gång till seger känns dock lite väl osannolikt men ett oavgjort resultat ska man mäkta med. Vi tror att matchen mellan Swansea och Arsenal slutar oavgjort och hämtar oddsen 4,55 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Swansea och Arsenal slutar oavgjort till oddset 4,55 hos NordicBet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com