Swansea vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Swansea

swansea-vs-liverpoolÄven i år går det trögt för Swansea som mitt i förra säsongen sparkade sin tränare Garry Monk och den nya tränaren Francesco Guidolin tog över. Nu har Francesco själv samma problem som Garry Monk hade förra säsongen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Många nya spelare i anfallet kan vara en av orsakerna till att det inte går som det ska i anfallsspelet. Man vann premiärmatchen mot Burnley men sedan har man förlorat flera matcher mot lag som Hull, Leicester, Southampton och Manchester City.

Bortalaget Liverpool

Liverpool är raka motsatsen till Swansea och man spelar bra fotboll och leds av tränaren Jürgen Klopp på ett positivt sätt. Han har fått till ett anfallsglatt Liverpool som ändå också är måna om sitt försvar. Det är en bra kombination och det skapar stabilitet i laget.

Man har vunnit över Arsenal med 4-3 sedan en oväntad förlustmatch mot Burnley. 5-0 vinst mot Burton Albion och en 1-1 match mot Tottenham som följdes upp av en 4-1 seger mot Leicester. Man är i kanonform just nu och flera lag lär få svårt att slå Liverpool som laget spelar för tillfället.

Så här tänker vi

Liverpool vinner den här matchen och vi tror på målfest så vi spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.80 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com