Swansea vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Swansea

swansea-vs-liverpoolÄven i år går det trögt för Swansea som mitt i förra säsongen sparkade sin tränare Garry Monk och den nya tränaren Francesco Guidolin tog över. Nu har Francesco själv samma problem som Garry Monk hade förra säsongen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Många nya spelare i anfallet kan vara en av orsakerna till att det inte går som det ska i anfallsspelet. Man vann premiärmatchen mot Burnley men sedan har man förlorat flera matcher mot lag som Hull, Leicester, Southampton och Manchester City.

Bortalaget Liverpool

Liverpool är raka motsatsen till Swansea och man spelar bra fotboll och leds av tränaren Jürgen Klopp på ett positivt sätt. Han har fått till ett anfallsglatt Liverpool som ändå också är måna om sitt försvar. Det är en bra kombination och det skapar stabilitet i laget.

Man har vunnit över Arsenal med 4-3 sedan en oväntad förlustmatch mot Burnley. 5-0 vinst mot Burton Albion och en 1-1 match mot Tottenham som följdes upp av en 4-1 seger mot Leicester. Man är i kanonform just nu och flera lag lär få svårt att slå Liverpool som laget spelar för tillfället.

Så här tänker vi

Liverpool vinner den här matchen och vi tror på målfest så vi spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.80 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar