Swansea vs Manchester United – Liga Cupen

Hemmalaget Swansea

Swansea återgick till sin vana att förlora matcher och gjorde det så även under helgen när dem gästade Leicester. Förlustmatchen slutade med 2-1 och nu ligger dem riktigt illa till för att få spela om nedflyttning senare i vår. Nu kommer de dock att skifta fokus från Premier League till Liga Cupen då dem tar emot Manchester United för att spela cupen istället.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Swansea förväntas inte göra några förändringar i sin trupp till den här matchen då dem i den senaste matchen ställde upp med ett så slagkraftigt lag som dem förmår. De brukar göra mål i de flesta matcher även om de också har vissa bekymmer med att hålla rent bakåt.

Bortalaget Manchester United

Manchester United förväntas göra några förändringar i laget till den här matchen. Sergio Romero kommer förmodligen att starta i målet och kanske får Victor Lindelöf chansen från start i den här matchen. Anfallarna Jesse Lingard och akademikollegan Marcus Rashford startar allt oftare numera och kompletterar varandra på ett bra sätt.

Manchester United är ett väldigt starkt lag även med dessa förändringar och Jose Murinho förväntas ta ut ett starkt lag för att kunna avancera i cupen. Utan De Gea är dem lite svagare just på målvaktssidan men anfallsmässigt är dem ett starkt lag.

Så här tänker vi

Det är fördel Manchester United i matchen om att vinna den men vi har valt att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar