Swansea vs Manchester United – Liga Cupen

Hemmalaget Swansea

Swansea återgick till sin vana att förlora matcher och gjorde det så även under helgen när dem gästade Leicester. Förlustmatchen slutade med 2-1 och nu ligger dem riktigt illa till för att få spela om nedflyttning senare i vår. Nu kommer de dock att skifta fokus från Premier League till Liga Cupen då dem tar emot Manchester United för att spela cupen istället.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Swansea förväntas inte göra några förändringar i sin trupp till den här matchen då dem i den senaste matchen ställde upp med ett så slagkraftigt lag som dem förmår. De brukar göra mål i de flesta matcher även om de också har vissa bekymmer med att hålla rent bakåt.

Bortalaget Manchester United

Manchester United förväntas göra några förändringar i laget till den här matchen. Sergio Romero kommer förmodligen att starta i målet och kanske får Victor Lindelöf chansen från start i den här matchen. Anfallarna Jesse Lingard och akademikollegan Marcus Rashford startar allt oftare numera och kompletterar varandra på ett bra sätt.

Manchester United är ett väldigt starkt lag även med dessa förändringar och Jose Murinho förväntas ta ut ett starkt lag för att kunna avancera i cupen. Utan De Gea är dem lite svagare just på målvaktssidan men anfallsmässigt är dem ett starkt lag.

Så här tänker vi

Det är fördel Manchester United i matchen om att vinna den men vi har valt att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com