Swansea vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Swansea

Swansea fick hammaren i mitten av veckan när spelarna blev informerade att lagets stora stjärna  Gylfi Sigurdsson skulle lämna till förmån för Everton och det gör att Swansea är i en allvarlig spelarkris. Det var Gylfi Sigurdsson som nästan ensam räddade Swansea från kvalspel förra säsongen med sina nio mål och tretton assist. Tillsammans med Fernando Llorente bildade dem ett starkt och farligt anfallspar.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den här matchen förväntas inte Fernando Llorente spela och det gör att laget saknar all djup i sitt anfallsspel och bör ha svåra problem med ett starkt Manchester United försvar. Lagets svaga anfallsspel kunde ses i förra helgen när de spelade en tråkig match mot Southampton som slutade 0-0.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har å andra sidan startat sin säsong mycket starkt och tryckte till West Ham med hela 4-0 med bra spel från lagets båda debutanter Romelu Lukaku och Nemanja Matic. Romelu Lukaku gjorde hela två mål i den matchen och han har nu gjort mål i både de matcher han har spelat och gjorde hela 25 mål under förra säsongen. Han ser ut att kunna ersätta Zlatan Ibrahimovic på ett positivt sätt för laget. Vi förväntar oss att laget kommer att spela ut Swansea under stora delar av matchen.

Så här tänker vi

Manchester United skall vara ett alltför bra lag för stackars Swansea som saknar anfallskraft i dagens match. Vi väljer att spela Manchester United vinst och inget mål för Swansea till oddset 2.30 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Manchester United vinst och inget mål för Swansea till oddset 2.30 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com