Sydkorea vs Ghana – Speltips VM 2022

SydkoreMin Son Sydkorea Speltipsa tog något överraskande poäng mot Uruguay och kan därför skaffa sig ett bra utgångsläge inför den sista gruppspelsmatchen mot Portugal om de vinner mot Ghana. Detta Ghana som var ytterst nära att ta poäng mot Portugal men till slut föll med 2-3. Nu ställs lagen mot varandra i en match som bägge lagen verkligen vill vinna. Men bara ett lag kan vinna och det är enligt oddsen hos svensk betting extremt ovisst.

Datum: 28 november
Avspark: 14:00
Arena: Education City Stadium (Al Rayyan)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sydkorea är knappa favoriter

Sydkorea är favoriter om vi tittar till oddsen hos spelbolagen. Men det är fortfarande extremt jämnt rent oddsmässigt. Sydkorea stod för en bra insats mot Uruguay och hade kunnat få med sig ett bättre resultat än 0-0. Men nu blev det en poäng vilket gör att en seger mot Ghana är nödvändig. Framförallt med tanke på att Portugal väntar i sista matchen i Grupp H.

Ghana hoppas kunna ta sin första seger

Ghana låg under med både 0-1 och 1-3 och lyckades reducera till 2-3 i 89:e minuten. De var ytterst nära att få med sig ännu mer från matchen efter en målvaktstavla på tilläggstid men till slut blev det noll poäng som klar underdog mot Portugal. Prestationen var dock bra och därmed är det inte någon omöjlighet att ta poäng mot Sydkorea. Inför matchen mot Portugal låg odds för Ghana-seger på 10,50 och inför matchen mot Sydkorea är odds för seger 3,10.

Blir en jämn match

Det känns omöjligt att skilja lagen åt. Sydkorea har Heung-Min Son som kan avgöra men Ghana har ett starkt kollektiv. Vi tror dock att det blir en målsnål match och spelar därför under 2,5 mål till oddset 1,58 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Sydkorea och Ghana till oddset 1,58 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller