Sydkorea vs Mexiko – Fotbolls-VM 2018

South korea playerDags för Sveriges gruppmotståndare att drabba samman i Rostov under lördag eftermiddag. Det är Mexiko som är klara favoriter i matchen efter att oväntat ha lyckats vinna mot regerande världsmästaren Tyskland med 1-0. Nu är mexarna ute efter att ännu en gång nå åttondelsfinalen, något som skulle innebära att laget lyckas ta sig vidare från gruppen sjunde VM i rad.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Sydkorea

I den första matchen mot Sverige imponerande Sydkorea knappast. Laget såg väldigt svagt ut och är kanske en av turneringens svagaste lag. Förutom någon halvchans de första 10 hade Sydkorea inte ett smack att säga till om. Även om man som svensk hoppas att det betyder att Sverige var riktigt bra gäller det att vara realistisk. Sydkorea är inte vad de har varit även om man har Tottenhams stjärna Heung Min-Son. Det återstår att se om man kan höja sig mot Mexiko.

Bortalaget Mexiko

Mexiko har skaffat sig utomordentliga förutsättningar efter segern mot Tyskland. Det finns ingenting som längre talar för att Mexiko inte går till åttondelsfinal detta VM. Isåfall ska man förlora mot Sydkorea idag. Laget har bra spelare med spetsegenskaper som Chicharito men framförallt Carlos Vela som dominerar MLS i nystartade L.A.F.C.

Så här tänker vi

Mexiko ska inte ha några problem mot Sydkorea men mycket kan hända i fotboll. Jag är inte lika övertygad om att mexarna blir lika farliga mot defensiva motståndare men samtidigt är det inte något som talar för att man inte är flera nivåer bättre än Sydkorea. Hur som helst väntar ett defensivt Sydkorea och därför tror vi på en målsnål match. Vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,57 hos LeoVegas

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Mexiko och Sydkorea till oddset 1,57 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com