Sydkorea vs Portugal – Speltips VM 2022

Sydkorea och PortPortugal Bruno Fernandes speltips VM 2022ugal drabbar samman i en spännande match, i alla fall för Sydkorea som behöver vinna för att gå vidare. Asiaterna har endast tagit en poäng hittills i VM och så länge de inte vinner mot Portugal, samtidigt som resultatet också ska vägen mellan Sydkorea och Uruguay, är de utslagna. Mycket tyder på detta. Visst lär Portugal fortsatt vara favoriter även om de lär rotera en hel del då gruppsegern i princip är säkrad.

Datum: 2 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Education City Staidum (Al Rayyan)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sydkorea har haft det tufft

Sydkorea inledde med att ta poäng mot Uruguay i en match som slutade 0-0. Mot Ghana låg laget under med 0-2 men kom tillbaka till 2-2. Dock så föll de till slut med 2-3 och förlorade matchen. Nu behöver de vinna mot Uruguay och samtidigt få med sig ett resultat i matchen mellan Ghana och Uruguay. Men Sydkorea har vält jättar förr och det är svårt att se att Portugal kommer med ett ordinarie lag i deras sista gruppspelsmatch i VM 2022.

Portugal lär rotera en del

Efter sex poäng på två matcher är sannolikheten stor att det blir ett reservbetonat lag som formeras mot Sydkorea. Så länge inte laget förlorar med två mål mot Sydkorea samtidigt som Ghana krossar Uruguay är laget gruppetta. Därmed är det inte mycket som tyder på att laget skulle missa gruppsegern och därmed vara seedade.

Vem vinner den spännande matchen?

Sydkorea har allt att spela för men oddsen hos svensk betting talar för seger för Portugal. Vi tror dock att det kan finnas en skräll i luften när Portugal roterar och Sydkorea måste vinna för att ha chans att gå vidare. Därför spelar vi Sydkorea som vinnare till oddset 4,75 hos Betsson.

Vårt speltips: Sydkorea skrällar och vinner mot Portugal till oddset 4,74 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller