Sydkorea vs Senegal – Träningslandskamp

son min heungVM är väldigt snart här och de absolut sista träningsmatcherna ska spelas av innan turneringen drar igång nästa torsdag med match mellan Ryssland och Saudiarabien. Idag ska vi dock inte fokusera på något av dessa länder utan istället på Sveriges gruppmotståndare Sydkorea, och våra övermän från 2002 – Senegal. Vem vinner matchen och får med sig självförtroende innan VM i Ryssland 2018.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 100 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Sydkorea

Sydkorea har knappast haft en dans på rosor den senaste tiden och interna stridigheter och skador på nyckelspelare har gjort att man knappast är någon favorit i VM-gruppen där man ställs mot Tyskland, Sverige och Mexiko. Sydkorea har en stjärna i form av Heung Min Son men frågan är om en man kan göra hela laget. Mot Senegal bör det dock ges ytor och med tanke på försvarsspelet hos motståndaren (eller brist på) kan Tottenham-spelaren smälla dit en balja eller två.

Bortalaget Senegal

Senegal är inte det mest omtyckta landslaget i Sverige efter deras tursamma vinst mot Sverige 2002. Då gjorde landet sitt första VM någonsin. Sedan dess har man inte lyckats ta sig till mästerskapet men nu 2018 är man tillbaka. Även om man knappast är favoriter att gå vidare har man en gynnsam grupp i form av Polen, Colombia och Japan. Knappast Dödens Grupp!

Så här tänker vi

Sydkorea kommer säkerligen ta sig samman men frågan är om det räcker mot Senegal. Afrikanerna är starkare fysiskt och lär mala ner sina motståndare utan några större problem. Laget imponerade under kvalet och tog sig enkelt till VM i tuff konkurrens som det numera är mellan de starka afrikanska nationerna. Vi väljer att spela på seger för Senegal till oddset 2,05 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Senegal vinner mot Sydkorea till oddset 2,05 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com