Sydney FC vs Wellington Phoenix – Australien

Hemmalaget Sydney FC

Det blev en ovanlig kryssmatch för Sydney FC när man spelade en mållös match mot Brisbane Roar i fredags. Men på så vis fortsätter också den förlustfria svit som man har och de har redan nio poäng tillgodo före tvåan Melbourne Victory i tabellen.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras genomsnittliga form i år är otroligt bra som du säkert förstår när de leder så klart som de gör. De har sex vunna och två oavgjorda matcher på de totalt åtta matcher som spelats.

Bortalaget Wellington Phoenix

Wellington Phoenix hade en ganska tråkig match i söndags när Sydney Wanderers slog dem med 3-1 på sin hemmaplan. Nu har man spelat tre matcher utan vinst och det gör att man just nu ligger två poäng utanför slutspelsmatcherna. På bortaplan spelar de ännu sämre där har man bara en vinst så här långt. Försvaret måste spela mycket bättre om man ska vinna i dagens match.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Wellington Phoenix har så mycket att hämta i den här matchen mot suveräna Sydney FC utan väljer att spela Sydney FC -1.5 mål till oddset 2.20 hos mybet

Vårt speltips: Sydney FC -1.5 mål till oddset 2.20 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com