Taylor Fritz vs Rafael Nadal – Speltips Wimbledon

Taylor Fritz har en minst sagt tuff uppgift när han ställs mot Rafael Nadal i kvartsfinalen av Wimbledon. Nadal har vunnit flest Grand Slam-titlar av alla och skulle han också vinna Wimbledon innebär det tredje raka Grand Slam efter att tidigare i år ha vunnit såväl Australian Open och Franska Öppna. Det vore givetvis en sensationell bedrift. Oavsett om det blir seger i turneringen eller inte är han klar favorit att nå semifinalen i Wimbledon.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och kom igång med din betting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Taylor Fritz har gjort det bra

Taylor Fritz har visat prov på en strålande tennis i Wimbledon hittills. Det har blivit fyra raka segrar utan att tappa ett enda set. Fritz är rankad på 14:e plats på ATP-rankingen och han behöver prestera något alldeles extra för att kunna hota Nadal. Det är inte mycket som tyder på att han lyckas men större under har skett.

Nadal är klar favorit

Rafael Nadal har alltså vunnit såväl Australian Open som Franska Öppna denna säsong. Det gör att han totalt har vunnit 22 Grand Slam-titlar vilket är flest av alla. Skulle han vinna Wimbledon lever hoppet om en äkta Grand Slam då det bara återstår US Open. Men först måste han ta sig förbi Fritz, en motståndare han faktiskt föll mot i mars tidigare i år. Dock var det en småskadad Nadal som gick in till den matchen, nu är han i strålande form och har fått hålla sig skadefri. Du kan oddsa live på matchen om du vill det också.

Nadal går till semifinal

Visst vore det spännande om Nadal och Djokovic ställs mot varandra i finalen men då krävs det att Nadal går vidare. Det tror vi dock att han lyckas med vilket oddsexperterna inom svensk betting också tror och därför spelar vi Rafael Nadal som vinnare till oddset 1,38 hos Speedybet.

Vårt speltips: Nadal vinner mot Taylor Fritz till oddset 1,38 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Wimbledon

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com