Timrå vs Djurgården – Speltips SHL-kvalet

Det ser minst sagt mörkt ut för Djurgården som är en match från att åka ur SHL. Efter en horribel säsong hamnade Stockholmsklubben näst sist i tabellen. Därför väntade kval mot jumbon Timrå om att hålla sig kvar. Inför matchserien var Djurgården favoriter men det kan man inte säga längre. Efter tre möten är det tre vinster för Timrå som nu kan säkra kontrakter på hemmais.

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Timrå är favoriter och kan säkra kontraktet

Timrå har visat att de vill spela SHL nästa säsong under denna matchserie. Trots två av tre bortamatcher hittills har de gått rent och vunnit samtliga matcher. 4-2, 4-3 och 5-3 är resultaten hittills. Nu väntar den fjärde matchen och en seger för hemmalaget innebär att de är klara för spel i SHL nästa säsong.

Djurgården borde skämmas

Djurgården har 16 SM-titlar och har därmed vunnit flest SM-guld av samtliga svenska klubbar. Nu är man en match från ett definitivt fiasko vilket spel i Hockeyallsvenskan innebär. Skulle så vara fallet kan de i alla fall trösta sig med att det blir derbyn mot AIK, något vi vet betyder mycket för Stockholmare. Men att DIF hamnat i denna situation är direkt patetiskt med tanke på vilket lag man sitter på.

Timrå säkrar segern och får stanna kvar i SHL

Innan matchserien mot Timrå avslutade Djurgården med fyra raka förluster. Många trodde att laget var på gång då de dessförinnan hade sex segrar på sju matcher. Bland annat två gånger mot Timrå. Men denna matchserie har visat att Djurgården inte förtjänar att spela i SHL och vi tror att Timrå tar hem detta under ordinarie tid vilket svenska bettingsidor också verkar tro. Därför väljer vi att spela Timrå som vinnare till oddset 2,11 hos Hajper.

Vårt speltips: Timrå vinner hemma mot Djurgården till oddset 2,11 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta din oddsbonus hos Hajper och betta på SHL

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com