Timrå vs Djurgården – Speltips SHL-kvalet

Det ser minst sagt mörkt ut för Djurgården som är en match från att åka ur SHL. Efter en horribel säsong hamnade Stockholmsklubben näst sist i tabellen. Därför väntade kval mot jumbon Timrå om att hålla sig kvar. Inför matchserien var Djurgården favoriter men det kan man inte säga längre. Efter tre möten är det tre vinster för Timrå som nu kan säkra kontrakter på hemmais.

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Timrå är favoriter och kan säkra kontraktet

Timrå har visat att de vill spela SHL nästa säsong under denna matchserie. Trots två av tre bortamatcher hittills har de gått rent och vunnit samtliga matcher. 4-2, 4-3 och 5-3 är resultaten hittills. Nu väntar den fjärde matchen och en seger för hemmalaget innebär att de är klara för spel i SHL nästa säsong.

Djurgården borde skämmas

Djurgården har 16 SM-titlar och har därmed vunnit flest SM-guld av samtliga svenska klubbar. Nu är man en match från ett definitivt fiasko vilket spel i Hockeyallsvenskan innebär. Skulle så vara fallet kan de i alla fall trösta sig med att det blir derbyn mot AIK, något vi vet betyder mycket för Stockholmare. Men att DIF hamnat i denna situation är direkt patetiskt med tanke på vilket lag man sitter på.

Timrå säkrar segern och får stanna kvar i SHL

Innan matchserien mot Timrå avslutade Djurgården med fyra raka förluster. Många trodde att laget var på gång då de dessförinnan hade sex segrar på sju matcher. Bland annat två gånger mot Timrå. Men denna matchserie har visat att Djurgården inte förtjänar att spela i SHL och vi tror att Timrå tar hem detta under ordinarie tid vilket svenska bettingsidor också verkar tro. Därför väljer vi att spela Timrå som vinnare till oddset 2,11 hos Hajper.

Vårt speltips: Timrå vinner hemma mot Djurgården till oddset 2,11 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta din oddsbonus hos Hajper och betta på SHL