Torino vs Juventus – Serie A

juve old logoTurin-derby i Italien när två formstarka lag ställs mot varandra i en intressant match. Torino har inte förlorat på de fem senaste matcherna men storebror Juventus streak är löjligt mycket längre än så. Nu får vi se vem som drar det det längstra strået i detta derby men vi tror i alla fall ”Den Gamle Damen” kan bli för svåra för Torino trots den goda formen hos hemmalaget.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget Torino

Torino är i god form och kan vara nöjda med sin säsong då laget inför matchen mot Juve ligger på en 9:e plats vilket är fullt godkänt för en klubb av Torinos kaliber. Laget har bara 1 förlust på de 9 senaste matcherna och den kom i cupen mot just Juventus. Trots att man är i bra form är det just de större lagen som varit Torinos största problem under säsongen. Mot topplagen Roma, Fiorentina, Juventus och Napoli har det blivit ideel förluster och det är väl inte särskilt mycket som talar för att det blir annorlunda mot Juventus trots fördelen av hemmaplan. Vi får se om Walter Mazzari har ett ess i rockärmen.

Bortalaget Juventus

Juve hade en lite skakig inledning på säsongen men i dagsläget är formen extremt god hos Juventus. En liten missräkning mot Tottenham senast när man tappade en 2-0 ledning på Juventus Stadium mycket tack vare en missad straff. Innan dess hade man 1 mål insläppt på de 16 senast spelade matcherna och laget har inte förlorat sen november i någon turnering. Nu vill man dessutom ha revansch sedan tappet mot Tottenham så förvänta er ett taggat Juventus i Turin-derbyt.

Så här tänker vi:

Juventus vill ha revansch sen förra matchen mot Tottenham och tyvvärr för Torinos del kommer den under söndagen. Torino har haft det svårt mot topplagen och Juventus ska vara flera klasser bättre än sina stadsrivaler. Vi spelar vinst för Juventus till oddset 1,8 hos Betser.

Vårt speltips: Juventus besegrar Torino till oddset 1,80 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com