Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils – Speltips NHL

Det har varit en emotionell tid för Toronto Maple Leafs med hyllningar till Börje Salming och en sjuk svensk på plats i Toronto för att ta emot de känslosamma hyllningarna. Formen för laget ser okej ut med fem segrar på de sju senaste matcherna när New Jersey Devils nu kommer på besök. Det är tufast möjliga motstånd för Nylander och grabbarna då New Jersey Devils vunnit 13 av sina 16 inledande matcher och samtidigt ligger tvåa i Eastern Conference.

Datum: 18/11 – 2022
Nedsläpp: 01:00
Arena: Scotiabank Arena (Toronto)

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och betta på NHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Toronto har inlett säsongen starkt

Toronto Maple Leafs har två raka segrar och fem segrar på de sju senaste matcherna. De har också åtta raka segrar mot New Jersey Devils. Men nu är det ett gäng djävular som kommer i storform så Toronto får kämpa om de ska ha chansen att vinna mot gästerna. Toronto har samlat ihop 21 poäng på 17 matcher och ligger femma i Eastern Conference. De ligger tvåa i Atlantic Division men behöver börja vinna ännu mer.

New Jersey Devils går som tåget

Gästerna från New Jersey hoppas kunna bryta den negativa trend som de har mot Toronto Maple Leafs. 13 segrar varav 11 efter ordinarie tid, imponerar med tanke på att de spelat 16 matcher. De leder Metropolitan Division och ligger tvåa bakom Boston Bruins i NHL:s Eastern Conference. New Jersey Devils har 10 raka segrar och imponerar stort denna säsongen.

Blir en spännande match i Kanada

Vi tror att det kommer att bli jämnt vilket oddsen inom svensk betting visar. Men i slutändan tror vi att hemmalaget är tillräckligt starka för att vinna matchen. Därför spelar vi Toronto Maple Leafs som vinnare till oddset 2,10 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Toronto Maple Leafs vinner till oddset 2,10 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och betta på NHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller