Tottenham Hotspur vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur fortsätter att övertyga när de krossade stackars Watford med hela 4-1 och det mycket tack vare Dele Alli och Harry Kane. Innan dess hade man spela ut Southampton och vunnit även den matchen med samma siffror 4-1 vilket gör det till fyra raka vinster efter den senaste förlusten.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att man har tagit sig ur den lilla formsvacka som man har befunnit sig i under hösten och man är kvar i titeljakten på Premier League. Men en förlust idag kommer säkert ta död på alla idéer om att vinna titeln i år. Man ligger tio poäng efter Chelsea om man måste täppa till det gapet.

Bortalaget Chelsea

Chelsea ser ostoppbara ut för tillfället. Men deras matcher utan insläppta mål tog slut i lördags när man spelade mot Stoke då de gjorde två mål men Chelsea vann matchen med 4-2. Nu är man lika med Arsenals 15 år gamla rekord av segersviter i Premier League. Vinner man idag så är man ensam om rekordet.

Så här tänker vi

Trots att Tottenham Hotspur är i form möter man idag ett lag som är i än bättre form så vi spelar Chelsea för vinst till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Chelsea hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com