Tottenham Hotspur vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur fortsätter att övertyga när de krossade stackars Watford med hela 4-1 och det mycket tack vare Dele Alli och Harry Kane. Innan dess hade man spela ut Southampton och vunnit även den matchen med samma siffror 4-1 vilket gör det till fyra raka vinster efter den senaste förlusten.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att man har tagit sig ur den lilla formsvacka som man har befunnit sig i under hösten och man är kvar i titeljakten på Premier League. Men en förlust idag kommer säkert ta död på alla idéer om att vinna titeln i år. Man ligger tio poäng efter Chelsea om man måste täppa till det gapet.

Bortalaget Chelsea

Chelsea ser ostoppbara ut för tillfället. Men deras matcher utan insläppta mål tog slut i lördags när man spelade mot Stoke då de gjorde två mål men Chelsea vann matchen med 4-2. Nu är man lika med Arsenals 15 år gamla rekord av segersviter i Premier League. Vinner man idag så är man ensam om rekordet.

Så här tänker vi

Trots att Tottenham Hotspur är i form möter man idag ett lag som är i än bättre form så vi spelar Chelsea för vinst till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Chelsea hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar