Tottenham Hotspur vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Tottenham

Tottenham fortsatte sin positiva utveckling som de är inne i just nu, när dem under tisdagen åkte ner till Spaniens huvudstad och fick möta de tvåfaldiga och regerande mästarna i Champions League, Real Madrid. De spelade smart och med utgångspunkt från sitt eget lag och lyckades få till ett viktigt bortamål i den match som slutade 1-1.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att lagets förlustfria svit förlängs till hela tio matcher i samtliga tävlingar men det är seriösa frågetecken för deras form i Premier League och på deras temporära hemmaplan Wembley. Till slut lyckades de få en vinstmatch där när de mötte Bournemouth och vann med 1-0 i förra helgen. Nu var inte vinsten mot Bournemouth speciellt övertygande.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har hållit sig flytande ett tag utan att skina som storlag ibland kan göra. De kommer precis från en Champions League match där de krossade stackars Maribor med hela 7-0. Det gör att deras förlustfria svit är fem matcher och det är inklusive fyra bortamatcher och deras oavgjorda match mot Manchester United på hemmaplan.

I ärlighetens namn har Liverpool varit långt från övertygande i årets Premier League men de har trots det bara varit med om en förlust den här säsongen och det kom mot ett starkt Manchester City.

Så här tänker vi

Vi tror att Tottenham vill rida på den positiva form som de har just nu men med tanke på att Liverpool har mött svårt motstånd ett flertal gånger i år redan och landat på båda fötterna gör att vi väljer att spela Liverpool Vinst eller oavgjort till oddset 1.75 hos Betsson

Vårt speltips: Liverpool Vinst eller oavgjort hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar