Tottenham Hotspur vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Tottenham

Tottenham fortsatte sin positiva utveckling som de är inne i just nu, när dem under tisdagen åkte ner till Spaniens huvudstad och fick möta de tvåfaldiga och regerande mästarna i Champions League, Real Madrid. De spelade smart och med utgångspunkt från sitt eget lag och lyckades få till ett viktigt bortamål i den match som slutade 1-1.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att lagets förlustfria svit förlängs till hela tio matcher i samtliga tävlingar men det är seriösa frågetecken för deras form i Premier League och på deras temporära hemmaplan Wembley. Till slut lyckades de få en vinstmatch där när de mötte Bournemouth och vann med 1-0 i förra helgen. Nu var inte vinsten mot Bournemouth speciellt övertygande.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har hållit sig flytande ett tag utan att skina som storlag ibland kan göra. De kommer precis från en Champions League match där de krossade stackars Maribor med hela 7-0. Det gör att deras förlustfria svit är fem matcher och det är inklusive fyra bortamatcher och deras oavgjorda match mot Manchester United på hemmaplan.

I ärlighetens namn har Liverpool varit långt från övertygande i årets Premier League men de har trots det bara varit med om en förlust den här säsongen och det kom mot ett starkt Manchester City.

Så här tänker vi

Vi tror att Tottenham vill rida på den positiva form som de har just nu men med tanke på att Liverpool har mött svårt motstånd ett flertal gånger i år redan och landat på båda fötterna gör att vi väljer att spela Liverpool Vinst eller oavgjort till oddset 1.75 hos Betsson

Vårt speltips: Liverpool Vinst eller oavgjort hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com