Tottenham Hotspur vs Manchester United – Premier Legue

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspurs chanser att få lyfta bucklan i Premier League fick sig en rejäl knäck förra veckan när de förlorade på bortaplan med 1-0 mot West Ham och när dessutom Chelsea vann sin match. Chelsea är nu klara segrare i Premier League så Tottenham Hotspur har bara sin position i tabellen att kämpa för. Trots förlusten är Tottenham Hotspur i mycket bra form.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras förlust mot West Ham avslutade en nio matcher lång segersvit i Premier League och de har bara förlorat fyra matcher under hela säsongen vilket är mindre än något annat lag. På hemmaplan ser statistiken ännu bättre ut för Tottenham. Inget lag har vunnit över dem på hemmaplan och de har bara tappat fyra poäng där.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har lyckats ta sig till Europa League final i torsdags då de spelade oavgjort 1-1 mot Celta Vigo på sin hemmaplan. Det resultatet innebär en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna i alla tävlingar. Deras spel i Premier League har präglats av idel oavgjorda matcher vilket gör att de saknar fyra poäng till fjärdeplatsen som säkrar spel i Champions League. Jose Murinho har sagt att han bara ser en seger i Europa League som den enda realistiska chansen till att nå Champions League spel nästa säsong. Detta innebär att dagens lag kan vara ett svagare lag än det normalt sett skulle vara.

Så här tänker vi

Vi tror att Tottenham Hotspur rider vidare på sina fina form och spelar Tottenham för vinst och Manchester 0 mål till oddset 1.90 hos betsson

Vårt speltips: Tottenham för vinst och Manchester 0 mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar