Tottenham Hotspur vs Manchester United – Premier Legue

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspurs chanser att få lyfta bucklan i Premier League fick sig en rejäl knäck förra veckan när de förlorade på bortaplan med 1-0 mot West Ham och när dessutom Chelsea vann sin match. Chelsea är nu klara segrare i Premier League så Tottenham Hotspur har bara sin position i tabellen att kämpa för. Trots förlusten är Tottenham Hotspur i mycket bra form.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras förlust mot West Ham avslutade en nio matcher lång segersvit i Premier League och de har bara förlorat fyra matcher under hela säsongen vilket är mindre än något annat lag. På hemmaplan ser statistiken ännu bättre ut för Tottenham. Inget lag har vunnit över dem på hemmaplan och de har bara tappat fyra poäng där.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har lyckats ta sig till Europa League final i torsdags då de spelade oavgjort 1-1 mot Celta Vigo på sin hemmaplan. Det resultatet innebär en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna i alla tävlingar. Deras spel i Premier League har präglats av idel oavgjorda matcher vilket gör att de saknar fyra poäng till fjärdeplatsen som säkrar spel i Champions League. Jose Murinho har sagt att han bara ser en seger i Europa League som den enda realistiska chansen till att nå Champions League spel nästa säsong. Detta innebär att dagens lag kan vara ett svagare lag än det normalt sett skulle vara.

Så här tänker vi

Vi tror att Tottenham Hotspur rider vidare på sina fina form och spelar Tottenham för vinst och Manchester 0 mål till oddset 1.90 hos betsson

Vårt speltips: Tottenham för vinst och Manchester 0 mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com