Tottenham Hotspur vs Swansea – Premier League

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Tottenham lyckades bryta den onda förbannelse som vilade över laget dem gånger de spelar sin matcher på Wembley Stadium, när de lyckades vinna på ett imponerande sätt över tyskarna i Borussia Dortmund i Champions League kvalet. Men det skall tilläggas att även om resultatet ser bra ut på pappret så kunde Tottenham också ha släppt in ett och annat mål mot tyskarna som spelade riktigt bra.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tottenham har ännu inte vunnit i Premier League på sin nya hemmaarena och så här långt har det blivit en förlust mot Chelsea och ett oavgjort 1-1 resultat mot Burnley. Därefter två fina vinster på bortaplan mot Everton och Newcastle. Christian Eriksen och Harry Kane är de två anfallare som brukar göra målen åt Tottenham.

Bortalaget Swansea

Swansea återvände till vanan att förlora när de åkte dit mot Newcastle på sin hemmaplan men trots det har dem spelat in fyra poäng så här långt. Nu kommer de nya spelarna Renato Sanchez och Wilfried Bony alldeles säkert bidra positivt till föreningen.

På bortaplan är Swanseas statistik helt okej och de brukar ta mer poäng på bortaplan är på hemmaplan men i år har det gått lite trögare än vanligt även på bortaplan.

Så här tänker vi

Tottenham Hotspur är de givna favoriterna i dagens match men de har varit lite tveksamma i sitt agerande så vi väljer att spela Swansea +2 mål till oddset 1,84 hos Comeon

Vårt speltips: Swansea +2 mål till oddset 1,84 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar