Tottenham Hotspur vs Swansea – Premier League

Hemmalaget Tottenham Hotspur

Tottenham lyckades bryta den onda förbannelse som vilade över laget dem gånger de spelar sin matcher på Wembley Stadium, när de lyckades vinna på ett imponerande sätt över tyskarna i Borussia Dortmund i Champions League kvalet. Men det skall tilläggas att även om resultatet ser bra ut på pappret så kunde Tottenham också ha släppt in ett och annat mål mot tyskarna som spelade riktigt bra.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tottenham har ännu inte vunnit i Premier League på sin nya hemmaarena och så här långt har det blivit en förlust mot Chelsea och ett oavgjort 1-1 resultat mot Burnley. Därefter två fina vinster på bortaplan mot Everton och Newcastle. Christian Eriksen och Harry Kane är de två anfallare som brukar göra målen åt Tottenham.

Bortalaget Swansea

Swansea återvände till vanan att förlora när de åkte dit mot Newcastle på sin hemmaplan men trots det har dem spelat in fyra poäng så här långt. Nu kommer de nya spelarna Renato Sanchez och Wilfried Bony alldeles säkert bidra positivt till föreningen.

På bortaplan är Swanseas statistik helt okej och de brukar ta mer poäng på bortaplan är på hemmaplan men i år har det gått lite trögare än vanligt även på bortaplan.

Så här tänker vi

Tottenham Hotspur är de givna favoriterna i dagens match men de har varit lite tveksamma i sitt agerande så vi väljer att spela Swansea +2 mål till oddset 1,84 hos Comeon

Vårt speltips: Swansea +2 mål till oddset 1,84 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com