Tottenham Spurs vs Arsenal – Premier League

Ett oerhört hett Londonderby inleder den 27:e Premier League-omgången när Tottenham får besök av Arsenal på Wembley i spurs vs gunnersLondon. Två lag som vill in i topp 4 men där Arsenal är laget i störst behov av poäng. En av fotbolls-Englands hetaste matcher och frågan är vem som drar längsta strået av Arsené Wenger och Mauricio Pochettino?

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Tottenham

Tottenham har kanske inte presterat lika bra fotboll som förra säsongen men laget är alltjämt med och slåss om en Champions League-plats. Ska man ta in på Liverpool, Chelsea och United i kampen om CL-platserna behövs en seger mot Arsenal på Wembley. Tottenham har kryssat bort sig från topp 4 än så länge men har fortfarande chansen att lyckas med sitt mål. 2018 har varit Tottenhams år så här långt i Premier League då man är obesegrade. Vi tror att detta inte kommer ha ändrats efter hemmamatchen mot Arsenal.

Bortalaget Arsenal

Det är så oerhört svårt att veta vad man har Arsenal. Laget varvar riktiga bottennapp med perfekta insatser att fansen hellre spenderat en hel dag i Balder jämfört med de ojämna åkturerna fansen fått uppleva senaste säsongerna med Arsene Wenger. Mot Everton var det ett fullfjädrat Arsenal som var tänt på alla cylindrar och slutresultatet mot Everton skrevs till hela 5-1. Lagets nya offensiva kvartett med Özil, Mkhitaryan, Lacazette och Aubameyang är onekligen intressant och det ska bli kul att se den offensiva fyran mot ett så pass bra lag som Spurs.

Så här tänker vi:

Tottenham är oerhört starka på hemmaplan och har en riktigt fin form och måste gå för segern i kampen om Topp 4. Arsenal vet vi aldrig vart vi har men det såg väldigt intressant ut mot Everton senast, framförallt offensivt. Vi tror att matchen blir så jämn att den slutar oavgjort och oddset 3,7 hos Unibet tar vi alla dar i veckan.

Vårt speltips: Matchen mellan Tottenham och Arsenal slutar oavgjort till oddset 3,7 hos Unibet!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com