Tottenham Spurs vs Arsenal – Premier League

Ett oerhört hett Londonderby inleder den 27:e Premier League-omgången när Tottenham får besök av Arsenal på Wembley i spurs vs gunnersLondon. Två lag som vill in i topp 4 men där Arsenal är laget i störst behov av poäng. En av fotbolls-Englands hetaste matcher och frågan är vem som drar längsta strået av Arsené Wenger och Mauricio Pochettino?

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Tottenham

Tottenham har kanske inte presterat lika bra fotboll som förra säsongen men laget är alltjämt med och slåss om en Champions League-plats. Ska man ta in på Liverpool, Chelsea och United i kampen om CL-platserna behövs en seger mot Arsenal på Wembley. Tottenham har kryssat bort sig från topp 4 än så länge men har fortfarande chansen att lyckas med sitt mål. 2018 har varit Tottenhams år så här långt i Premier League då man är obesegrade. Vi tror att detta inte kommer ha ändrats efter hemmamatchen mot Arsenal.

Bortalaget Arsenal

Det är så oerhört svårt att veta vad man har Arsenal. Laget varvar riktiga bottennapp med perfekta insatser att fansen hellre spenderat en hel dag i Balder jämfört med de ojämna åkturerna fansen fått uppleva senaste säsongerna med Arsene Wenger. Mot Everton var det ett fullfjädrat Arsenal som var tänt på alla cylindrar och slutresultatet mot Everton skrevs till hela 5-1. Lagets nya offensiva kvartett med Özil, Mkhitaryan, Lacazette och Aubameyang är onekligen intressant och det ska bli kul att se den offensiva fyran mot ett så pass bra lag som Spurs.

Så här tänker vi:

Tottenham är oerhört starka på hemmaplan och har en riktigt fin form och måste gå för segern i kampen om Topp 4. Arsenal vet vi aldrig vart vi har men det såg väldigt intressant ut mot Everton senast, framförallt offensivt. Vi tror att matchen blir så jämn att den slutar oavgjort och oddset 3,7 hos Unibet tar vi alla dar i veckan.

Vårt speltips: Matchen mellan Tottenham och Arsenal slutar oavgjort till oddset 3,7 hos Unibet!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com