Tottenham Spurs vs Leicester City – Premier League

min sonSista omgången i Premier League är här och Champions League-klara Tottenham tar emot mästaren från 2014/15 Leicester City. Tottenham säkrade sin CL-plats förra matchen när Chelsea besegrade och gick också därmed förbi Liverpool på tredjeplatsen när det nu bara återstår en omgång. Ska Spurs ta tredjeplatsen eller ska Leicester vinna och eventuellt ta sig förbi everton på plats åtta i tabellen. Oavsett vilket är det spelande lag som drabbar samman på nationalarenan Wembley i London.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Tottenham Spurs:

Tottenham har som vanligt bjudit på fin fotboll hela säsongen men var aldrig riktigt nära att hota om titeln. City har varit allt för bra och ingen har helt enkelt haft en chans mot det ljusblå maskineriet. Spurs tappade också, efter en formsvacka i vinter, andraplatsen tidigt under säsongen. United har helt enkelt också varit för svåra och därmed är det tredjeplatsen som står på spel för Tottenham inför matchen mot Leicester City. Ska Kane bjuda på någon strut sista matchen på säsongen?

Bortalaget Leicester City:

Leicester City må inte vara samma lag som vann titeln men man har ändå blivit ett stabilt Premier League-lag i år. En nionde plats är stabil för den forne mästaren som säkerligen kommer få vänta minst 50 år till på ett liknande mirakel. Trots att man inte är samma lag har man kvar stjärnor som Vardy och Mahrez. Frågan är dock om de spelare i laget även kommande säsong?

Så här tänker vi:

Tottenham gör sin sista ligamatch på tillfälliga hemmaarenan Wembley innan man är tillbaka på White Hart Lane under 2018/19. Man lär vilja avsluta snyggt framför sina hemmafans och formen talar för en vit seger. Vi väljer därför att spela på seger för Tottenham till oddset 1,31 hos Bethard.

Vårt speltips: Tottenham besegrar Leicester till oddset 1,31 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com