Tottenham Spurs vs Leicester City – Premier League

min sonSista omgången i Premier League är här och Champions League-klara Tottenham tar emot mästaren från 2014/15 Leicester City. Tottenham säkrade sin CL-plats förra matchen när Chelsea besegrade och gick också därmed förbi Liverpool på tredjeplatsen när det nu bara återstår en omgång. Ska Spurs ta tredjeplatsen eller ska Leicester vinna och eventuellt ta sig förbi everton på plats åtta i tabellen. Oavsett vilket är det spelande lag som drabbar samman på nationalarenan Wembley i London.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Tottenham Spurs:

Tottenham har som vanligt bjudit på fin fotboll hela säsongen men var aldrig riktigt nära att hota om titeln. City har varit allt för bra och ingen har helt enkelt haft en chans mot det ljusblå maskineriet. Spurs tappade också, efter en formsvacka i vinter, andraplatsen tidigt under säsongen. United har helt enkelt också varit för svåra och därmed är det tredjeplatsen som står på spel för Tottenham inför matchen mot Leicester City. Ska Kane bjuda på någon strut sista matchen på säsongen?

Bortalaget Leicester City:

Leicester City må inte vara samma lag som vann titeln men man har ändå blivit ett stabilt Premier League-lag i år. En nionde plats är stabil för den forne mästaren som säkerligen kommer få vänta minst 50 år till på ett liknande mirakel. Trots att man inte är samma lag har man kvar stjärnor som Vardy och Mahrez. Frågan är dock om de spelare i laget även kommande säsong?

Så här tänker vi:

Tottenham gör sin sista ligamatch på tillfälliga hemmaarenan Wembley innan man är tillbaka på White Hart Lane under 2018/19. Man lär vilja avsluta snyggt framför sina hemmafans och formen talar för en vit seger. Vi väljer därför att spela på seger för Tottenham till oddset 1,31 hos Bethard.

Vårt speltips: Tottenham besegrar Leicester till oddset 1,31 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com