Tottenham vs AC Milan – Speltips Champions League

Tottenham har två raka förluster och eTottenham Hotspur vs AC Milan speltips Champions Leaguett uttåg mot AC Milan skulle innebära att Tottenham Hotspur går titellösa då de åkte ur i FA-cupen mot Sheffield United. För AC Milan lever hoppet om CL nästa säsong men helgens förlust mot Fiorentina var en besvikelse. Det ryktas om att Zlatan kan få göra comeback i Champions League efter att ha fått göra två inhopp i de senaste matcherna. Hur går det i London mellan de två skickliga lagen? 

Datum: 8 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på Champions League

Tottenham behöver ett positivt resultat

Tottenham har fjärdeplatsen just nu i Premier League men såväl Newcastle som Liverpool jagar bakom. I helgens match mot Wolves blev det förlust och dessförinnan åkte laget ur FA-cupen mot Championship-laget Sheffield United. I första mötet mot AC Milan förlorade man med 0-1 men nu har man chansen att spela på hemmaplan inför fansen i London.

AC Milan hoppas kunna ta sig vidare

Milan har en comebackande Zlatan i truppen och han lär säkert få göra ett inhopp i Champions League vilket skulle innebära comeback i turneringen för första gången på många år. Han har fått göra inhopp i de senaste matcherna men har ännu inte hittat nätet. Kan han göra avtryck i världens bästa klubblagsturnering?

Tottenham vinner på hemmaplan

Tittar vi på oddsen hos svensk betting har Tottenham goda möjligheter att vända detta. De har ett starkt lag och är svårslagna på hemmaplan även om de har fyra förluster i rad på bortaplan. Vi tror att de vinner detta intressanta möte och spelar Tottenham som segrare till oddset 1,95 hos Casumo.

Vårt speltips: Tottenham vinner hemma mot AC Milan till oddset 1,95 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på Champions League