Tottenham vs Arsenal – Speltips Premier League

Det är eTottenham mot Arsenal Londonderby speltips Premier League 2023n högintressant match i Norra London som väntar när Tottenham och Arsenal gör upp. Ärkerivalerna har olika saker att slåss för och hoppas kunna ta segern av olika anledningar i det 193:e derbyt mellan lagen. Arsenal leder Premier League med fem poängs marginal medan Tottenham är två poäng bakom topp 4. Därmed är det minst sagt en intressant match mellan lagen som väntar. Arsenal är något av favoriter enligt oddsen hos svensk betting, men detta är ett möte som kan gå åt båda håll.

Datum: 15 januari 2023
Avspark: 17:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Domare: C Pawson (England)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tottenham måste ta en seger

Tottenham har haft lite för många poängtapp i Premier League för att ligga kvar bland topp 4 som ger spel i Champions League. Nu har de visserligen kommit tillbaka någorlunda efter besvikelsen mot Brentford och Aston Villa. Seger mot Crystal Palace med 4-0 och 1-0 hemma mot Portsmouth i FA-cupen. Fortsätter de med ytterligare en seger mot Arsenal?

Arsenal ser otroligt starka ut

Arsenal har 14 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust på 16 matcher vilket givetvis är oerhört imponerande. I senaste matchen i Premier League fick de dock bara 0-0 mot Newcastle vilket var den blott tredje matchen de tappat poäng. Nu ska de möta Tottenham Hotspur i vad som borde bli en riktigt underhållande tillställning. Arsenal vill fortsätta sin fina poängskörd och framförallt ta tre viktiga poäng mot ärkerivalen.

Vem vinner Londonderbyt?

När det vankas derby i Norra London är det alltid högintressant. Arsenal kliver in som favoriter men det kan verkligen sluta hur som helst. Vi tror att det blir så jämnt att lagen får dela på poängen. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,60 hos ComeOn.

Vårt speltips: Matchen mellan Tottenham och Arsenal slutar oavgjort till oddset 3,60 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller