Tottenham vs Juventus – Champions League

Spurs lagKvartsfinalspelet fortsätter i europas finrum Champions League! Vi väljer att skippa avgjorda Manchester City vs Basel, och istället fokusera på det heta returmötet mellan Tottenham och Juventus. Det blir England vs Italien när Harry Kane och grabbarna ställs mot Allegris gäng. Vem vinner och vem försvinner?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Tottenham:

I fjol fick Tottenham mycket kritik för hur de skötte Europaspelet. Laget verkade nästan paralyserade i Champions League när man som trea missade slutspelet, för att sedan åka ur Europa League direkt. I år är tongångarna annorlunda och det är gladare miner på den tillfälliga hemmarenan Wembley. Spurs tog sig vidare och besegrade bland annat Real Madrid i gruppspelet, för att därefter hämta upp 0-2 till 2-2 i första åttondelen mot Juventus. Sedan dess har Tottenham tagit sig förbi Rochdale i FA-cupen, besegrat krisande Crystal Palace och nollat Huddersfield. För att nå kvartsfinalen räcker det med 0-0 eller 1-1  för Tottenham.

Bortalaget Juventus:

Fansen på Juventus Stadium hade i princip redan bokat biljetter till kvartsfinalen. Juve hade 2-0 redan efter nio minuter innan Tottenham ens hunnit vakna. Efter en reducering av Harry Kane fick Higuain chansen till hattrick från straffpunkten i slutet av första halvlek. Argentinaren missade och istället kunde Tottenham kvittera i den 71:a minuten genom Christian Eriksen. Juve har visserligen gått som tåget i Serie A på slutet, men är ändå efter Napoli i tabellen. Detta trots att man under 2018 inte släppt in ett enda mål, förutom mot Tottenham.

Så här tänker vi:

Tottenham har brutit förbannelsen för längesedan och gjort Wembley till sin tillfälliga hemmaborg. Juventus har dock mer erfarenhet från Europaspel, även om Tottenham känns otroligt farliga på hemmaplan. Båda lagen är i extremt god form, vilket gör att det är svårt att skilja lagen åt. Vi väljer ändå att tro på Tottenham, med framförallt första matchen i åtanke, och spelar seger för Spurs till oddset 2,15 hos Betser.

Vårt speltips: Tottenham besegrar Juventus till oddset 2,15 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com