Tottenham vs Juventus – Champions League

Spurs lagKvartsfinalspelet fortsätter i europas finrum Champions League! Vi väljer att skippa avgjorda Manchester City vs Basel, och istället fokusera på det heta returmötet mellan Tottenham och Juventus. Det blir England vs Italien när Harry Kane och grabbarna ställs mot Allegris gäng. Vem vinner och vem försvinner?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Tottenham:

I fjol fick Tottenham mycket kritik för hur de skötte Europaspelet. Laget verkade nästan paralyserade i Champions League när man som trea missade slutspelet, för att sedan åka ur Europa League direkt. I år är tongångarna annorlunda och det är gladare miner på den tillfälliga hemmarenan Wembley. Spurs tog sig vidare och besegrade bland annat Real Madrid i gruppspelet, för att därefter hämta upp 0-2 till 2-2 i första åttondelen mot Juventus. Sedan dess har Tottenham tagit sig förbi Rochdale i FA-cupen, besegrat krisande Crystal Palace och nollat Huddersfield. För att nå kvartsfinalen räcker det med 0-0 eller 1-1  för Tottenham.

Bortalaget Juventus:

Fansen på Juventus Stadium hade i princip redan bokat biljetter till kvartsfinalen. Juve hade 2-0 redan efter nio minuter innan Tottenham ens hunnit vakna. Efter en reducering av Harry Kane fick Higuain chansen till hattrick från straffpunkten i slutet av första halvlek. Argentinaren missade och istället kunde Tottenham kvittera i den 71:a minuten genom Christian Eriksen. Juve har visserligen gått som tåget i Serie A på slutet, men är ändå efter Napoli i tabellen. Detta trots att man under 2018 inte släppt in ett enda mål, förutom mot Tottenham.

Så här tänker vi:

Tottenham har brutit förbannelsen för längesedan och gjort Wembley till sin tillfälliga hemmaborg. Juventus har dock mer erfarenhet från Europaspel, även om Tottenham känns otroligt farliga på hemmaplan. Båda lagen är i extremt god form, vilket gör att det är svårt att skilja lagen åt. Vi väljer ändå att tro på Tottenham, med framförallt första matchen i åtanke, och spelar seger för Spurs till oddset 2,15 hos Betser.

Vårt speltips: Tottenham besegrar Juventus till oddset 2,15 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com