Tottenham vs Man City – Speltips Premier League

Helgens PL-omgDejan Kulusevski speltips Premier League Tottenham - Man Cityång bjuder på många intressanta matcher men höjdpunkten är helt klart den mellan Tottenham och Manchester City. Lagen möttes för 2 veckor sedan i Manchester när City vann med 4-2 efter att ha legat under med 0-2 i halvtid. Nu är frågan om Tottenham kan få revansch eller om det blir Man City som tar tre poäng i jakten på ligatiteln. Hur som helst blir det en spännande match mellan de skickliga lagen.

Datum: 5 februari 2023
Avspark: 17:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Domare: A Madley (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tottenham hoppas kunna överraska

Londonklubben ligger femma i Premier League och behöver vinna i jakten på platserna i Champions League. Avståndet till United är tre poäng men Tottenham har en match mer spelade. Därmed skulle man verkligen behöva tre poäng mot Man City. Det blir dock ingen lätt uppgift vilket laget fick erfara för två veckor sedan när man tappade 2-0-ledning till förlust med 2-4.

Manchester City jagar tredje raka ligatiteln

Man City har två raka titlar i Premier League men den tredje känns något avlägsen i dagsläget. Avståndet till Arsenal är fem poäng med en match mer spelad. Därmed behöver man vinna mot Tottenham men det är ingen enkel uppgift med tanke på att det är spel på bortaplan som råder. Men samtidigt har City sett starka ut och vann mot Arsenal i FA-cupen i helgen samtidigt som man också vunnit sina två senaste matcher i Premier League.

City vinner komfortabelt

Även om Tottenham är ett bra lag och att det har börjat ljusna på skadefronten håller vi City som klara favoriter vilket oddsen hos svensk betting också visar. Vi tror att Man City vinner vilket vi spelar till oddset 1,73 hos Betsson.

Vårt speltips: Manchester City vinner borta mot Tottenham till oddset 1,73 hos Betsson. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller