Tottenham vs Manchester City – Premier League

Kane HarryToppmöte väntar i London när Tottenham Hotspur tar emot Manchester City på Englands nationalarena Wembley. City har gått från succé till helvete senaste tiden och har tre raka förluster. Det är inga små förluster heller som laget upplevt utan man har förlorat mot Liverpool två gånger och därmed åkt ur Champions League. Man missade även chansen att säkra ligaguldet på hemmaplan med Manchester United som åskådare men tappade 2-0 till 2-3 efter dubbla mål av Paul Pogba innan Chris Smalling avgjorde. Nu vill han ta revansch mot Tottenham!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas idag

Hemmalaget Tottenham:

Tottenham har stått för en bra säsong och är i semifinal i FA-cupen. Champions League-platsen är så gott som säkrad med tio poäng ner till femman Chelsea. Istället bör siktet vara på att ta tredjeplatsen som Liverpool har på målskillnad men med en match mer spelad än Londonklubben. Ska Spurs bli ett lag att ta nästa steg behöver man vinna såna här matcher mot dem bästa på hemmaplan. Framförallt när City är rejalt skakat och uppenbarligen befinner sig i en formsvacka.

Bortalaget Manchester City:

Manchester City såg länge ut att gå mot tidernas bästa säsong av ett engelskt lag men när säsongen kommer summeras är det ”bara” med två titlar i baggaget. Ligacupen vann man tidigt men i Fa-cupen åkte laget ut mot Will Griggs Wigan. I Champions League är man också ute och nu återstår det bara att säkra ligaguldet som i praktiken redan är klart.

Så här tänker vi:

En riktigt rolig match förväntar vi oss och det ska bli kull att se två så pass spelskickliga lag drabba samman. Inget av lagen har allt för mycket att spela för då Tottenham i praktiken är klara för Champions och City redan vann ligan i höstas. Vi tror dock att de vitklädda är mer taggade och spelar på Tottenhamseger till oddset 2,70 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Tottenham besegrar Manchester City till oddset 2,70 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com