Tottenham vs Manchester United – Premier League

Hett stormöte väntar när Tottenham Spurs får besök av Manchester United på nationalarenan Wembley Tottenham Harry Kanei London. Förra mötet mellan lagen slutade i knapp seger för United men nu är det Tottenham som har hemmaplan och siktar på alla tre poängen. Åtta poäng skiljer mellan lagen och Tottenham har pressen på sig då man vill upp på fjärdeplatsen som just nu innehas av Liverpool.

Hämta din bonus på 100% upp till 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Tottenham

Tottenham har som vanligt stundtals bjudit på otrolig fotboll men har varit lite för ojämna för sitt eget bästa under säsongen. Efter att ha sett Tottenham i Champions League trodde många att laget skulle kunna vara med och slåss om ligatiteln men så har inte blivit fallet för Spurs. Istället får man sikta in sig på topp 4 vilket i så fall innebär ytterligare ett år i fotbollens finrum Champions League. Nu ställs man mot tvåan United och för att segern ska bli Tottenhams krävs det att man tar sig igenom ligans bästa försvar.

Bortalaget Manchester United

United är ute ur Carabao Cup och ligger 12 poäng efter City i ligan. Fansen är inte nöjda trots att man ligger tvåa i ligan vilket inte varit fallet sedan Sir Alex Ferguson lämnade. På 24 matcher har det bara blivit 3 förluster i ligan men avståndet till City är för stort för att titeln ska kunna bli deras. Ska det finnas någon mikroskopisk chans behövs det en seger mot Tottenham och det är inte det lättaste när det är bortaplan som gäller. Nyförvärvet Alexis Sanchez briljerade direkt i sin debut i Fa-cupen och det kittlar extra mycket att ligadebuten sker mot Tottenham som är hans gamle klubb Arsenals värsta rivaler.

Så här tänker vi

United är snäppet vassare och har chansen att vissa att man är ett bättre lag än Tottenham. Känner vi Mourinho rätt är det ett defensivt balanserat United som kommer till spel. Därför talar allt för en uddamålsseger för bortalaget. Vi hämtar segern till United till 3.30 hos ComeOn.

Vårt speltips: United besegrar Tottenham på Wembley till oddset 3.30 hos Comeon

Johan Eriksson – redaktör svenskbetting.com