Tottenham vs Newcastle – Speltips Premier League

Det som hade kunnat vara det stora svenskmötet mellan Dejan Kulusevski och Alexander Isak är istället bara ett högintressant möte. Tottenham ligger trea i Premier League medan Newcastle ligger sexa. Endast fem poäng skiljer lagen åt. Bägge lagen visar god form men det är Tottenham Hotspur som är favoriter enligt oddsen. Har de vad som krävs för att vinna mot Newcastle som är obesegrade i sex matcher?

Datum: 23 oktober
Avspark: 17:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium
Domare: J Gillet

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tottenham är favoriter

Tottenham Hotspur har gjort en fin säsongsinledning men föll senast mot Manchester United med 0-2. Nu behöver de tre poäng för att haka på i toppen. Tottenham har gjort en fin säsong hittills och endast förlorat två av elva matcher. Tränare Conte saknar Kulusevski och Richarlison men har fortfarande en stark elva att ställa på banan.

Newcastle jagar topp 4

Newcastle ligger sexa i tabellen men kliver upp på fjärde plats i Premier League vid seger. De har ett bra lag men saknar båda sina svenskar då Alexander Isak och Emil Krafth inte finns tillgängliga att spela. Newcastle har ett starkt lag och är obesegrade i sex macher. De har vidare bara förlorat en match denna säsongen men har kryssat lite för mycket. Kan de ta en tung seger mot ett topplag nu?

Blir en intressant match

Visst hade vi hoppats på Alexander Isak, Emil Krafth och Dejan Kulusevski på planen samtidigt. Men så är inte fallet utan det blir en match utan svenskar. Vi ser samtidigt fram emot matchen ändå då det kommer att bli jämnt. Tottenham är favoriter enligt oddsen hos svensk betting och vi tror att de kommer att lyckas ta segern. Därför spelar vi Tottenham som vinnare till oddset 2,10 hos Snabbare.

Vårt speltips: Tottenham vinner över Newcastle till oddset 2,10 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller