Tottenham vs Roma – Champions Cup

Hemmalaget Tottenham

Tottenhams start i Champions Cup fick en flygande bra start då de kunde slå Paris Saint Germain med hela 4-2 i Orlando. De fick lite hjälp av att Kevin Trapp ådrog sig ett rött kort tidigt i den andra halvleken. Men de hade gjort två mål innan utvisningen av Kevin Trapp hände varav ett av målen var en riktig rökare av Christian Eriksen.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta var den första riktiga försäsongsmatchen för Tottenham och efter den matchen har de matcher mot Manchester City och Juventus. Därefter siktar dem in sig på att återigen försöka vinna Premier League som de har varit snubblande nära att göra två år i rad. Nyförvärv har det inte blivit några men väl en försäljning då de sålde Kyle Walker till Manchester City för 550 miljoner kronor.

Bortalaget Roma

Roma har å andra sidan varit än mer aktiva på transfersidan. De har sålt Antonio Rudiger, Leandro Paredes och Mohamed Salah för 1 miljard om man slår ihop summorna. De har köpt in Rick Karsdorp, Cengiz Under, Bruno Peres och Lorenzo Pellegrini för en mindre summa pengar. Både Peres och Pellegrini startade mot Paris Saint Germain förra veckan och det var en match som de förlorade på straffar efter resultatet 1-1 på fulltid.

Så här tänker vi

Detta är två starka lag som har förmågan att kunna göra många mål och dessutom är båda tidiga i sina försäsonger så vi väljer att spela Över 2.5 mål till oddset 1.60 hos Mybet

Vårt speltips: Över 2.5 mål till oddset 1.60 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar