Toulouse vs PSG – Frankrike

Hemmalaget Toulouse

toulouse-vs-psgToulouse har varit bland bottenlagen de senaste åren i den Franska högstaligan och genom något slags mirakel tagit sig upp från bottenträsket genom bra insatser de sista matcherna. Kanske dem skulle vända på säsongen mentalt och börja som om det vore de sista matcherna.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Och kanske har man lyckats vända på de dåliga insatserna för i år har man faktiskt startat ganska bra med Toulouse ögon mått mätt. Trots att man har förlorat sin stjärna och frälsare Wissam Ben Yedder. Man startade med en mållös tillställning mot Marseille och sedan slog man Bordeaux  4-1 på hemmaplan.

Bortalaget PSG

PSG leder ligan precis som många trodde innan säsongen startade. Men det har inte varit lika lätt och självklart som under tidigare säsonger. PSG som innehar samtliga Franska titlar inledde med att krossa Lyon i den Franska Super Cupen medan inledningsmatchen i ligan var mindre övertygande.

Man slog Bastia med 1-0 på bortaplan och mot Metz på hemmaplan vann man med 3-0. Första förlusten kom mot Monaco som slutade 3-1 och var nog en ögonöppnare för många experter därute. Sedan spelade man bara oavgjort mot Saint-Etienne och Arsenal vilket gör att det är nu 3 matcher sedan man vann.

Så här tänker vi

Vi tror på målfest och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.87 hos betsson

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com