Toulouse vs PSG – Frankrike

Hemmalaget Toulouse

toulouse-vs-psgToulouse har varit bland bottenlagen de senaste åren i den Franska högstaligan och genom något slags mirakel tagit sig upp från bottenträsket genom bra insatser de sista matcherna. Kanske dem skulle vända på säsongen mentalt och börja som om det vore de sista matcherna.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Och kanske har man lyckats vända på de dåliga insatserna för i år har man faktiskt startat ganska bra med Toulouse ögon mått mätt. Trots att man har förlorat sin stjärna och frälsare Wissam Ben Yedder. Man startade med en mållös tillställning mot Marseille och sedan slog man Bordeaux  4-1 på hemmaplan.

Bortalaget PSG

PSG leder ligan precis som många trodde innan säsongen startade. Men det har inte varit lika lätt och självklart som under tidigare säsonger. PSG som innehar samtliga Franska titlar inledde med att krossa Lyon i den Franska Super Cupen medan inledningsmatchen i ligan var mindre övertygande.

Man slog Bastia med 1-0 på bortaplan och mot Metz på hemmaplan vann man med 3-0. Första förlusten kom mot Monaco som slutade 3-1 och var nog en ögonöppnare för många experter därute. Sedan spelade man bara oavgjort mot Saint-Etienne och Arsenal vilket gör att det är nu 3 matcher sedan man vann.

Så här tänker vi

Vi tror på målfest och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.87 hos betsson

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar