Trabzonspor vs FC Köpenhamn – Speltips CL Playoff

Det är dags för andra mötet av två mellan turkiska Trabzonspor och FC Köpenhamn. Den danska regerande mästaren har med sig 2-1 från första mötet men måste hålla tätt för att vara säkra på avancemang. För Trabzonspor krävs det bättre prestation än vad som varit fallet de två senaste matcherna då det blivit två förluster. Samtidigt är laget starka på hemmaplan. Vem tar sig vidare till gruppspelet i Champions League?

Hämta en oddsbonus på LeoVegas och spela på kvalet till CL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Trabzonspor är favoriter

Den turkiska klubben hoppas nå Champions League för första gången någonsin. Tack vare den turkiska ligans höga ranking är detta första kvalomgången man kliver in i vilket gäller för FC Köpenhamn också. Trabzonspor inledde säsongen starkt med 4-0 mot Sivasspor i turkiska supercupen följt av två raka ligasegrar. Men därefter blev det förlust med 1-2 mot FC Köpenhamn och i helgen föll laget med 2-5 mot Antalyaspor. Nu återstår det att se hur det går i denna viktiga match.

FC Köpenhamn hoppas på gruppspel

Det var ett tag sedan FC Köpenhamn lyckades ta sig vidare till Champions League. De kunde inte ha fått en bättre lottning än att ställas mot Trabzonspor och de grämer sig nog över att de släppte in ett sent reduceringsmål och därmed bara har ett måls marginal inför returmötet. Köpenhamn har en hyfsad form utan att för den sakens skull vara i något som skrämmer slag på någon motståndare.

Trabzonspor kammar hem detta

Det kan bli så att FC Köpenhamn tar sig vidare genom förlängning men vi tror att det blir turkarna som står som segrare efter slutsignalen vilket oddsen inom svensk betting också visar. FC Köpenhamn är inte något storlag på bortaplan. De förlorade bland annat mot Viborg borta tidigare i augusti och har också två förluster på de fyra senaste ligamatcherna. Därför spelar vi Trabzonspor som vinnare till oddset 2,05 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Trabzonspor vinner till oddset 2,05 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com