Trabzonspor vs FC Köpenhamn – Speltips CL Playoff

Det är dags för andra mötet av två mellan turkiska Trabzonspor och FC Köpenhamn. Den danska regerande mästaren har med sig 2-1 från första mötet men måste hålla tätt för att vara säkra på avancemang. För Trabzonspor krävs det bättre prestation än vad som varit fallet de två senaste matcherna då det blivit två förluster. Samtidigt är laget starka på hemmaplan. Vem tar sig vidare till gruppspelet i Champions League?

Hämta en oddsbonus på LeoVegas och spela på kvalet till CL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Trabzonspor är favoriter

Den turkiska klubben hoppas nå Champions League för första gången någonsin. Tack vare den turkiska ligans höga ranking är detta första kvalomgången man kliver in i vilket gäller för FC Köpenhamn också. Trabzonspor inledde säsongen starkt med 4-0 mot Sivasspor i turkiska supercupen följt av två raka ligasegrar. Men därefter blev det förlust med 1-2 mot FC Köpenhamn och i helgen föll laget med 2-5 mot Antalyaspor. Nu återstår det att se hur det går i denna viktiga match.

FC Köpenhamn hoppas på gruppspel

Det var ett tag sedan FC Köpenhamn lyckades ta sig vidare till Champions League. De kunde inte ha fått en bättre lottning än att ställas mot Trabzonspor och de grämer sig nog över att de släppte in ett sent reduceringsmål och därmed bara har ett måls marginal inför returmötet. Köpenhamn har en hyfsad form utan att för den sakens skull vara i något som skrämmer slag på någon motståndare.

Trabzonspor kammar hem detta

Det kan bli så att FC Köpenhamn tar sig vidare genom förlängning men vi tror att det blir turkarna som står som segrare efter slutsignalen vilket oddsen inom svensk betting också visar. FC Köpenhamn är inte något storlag på bortaplan. De förlorade bland annat mot Viborg borta tidigare i augusti och har också två förluster på de fyra senaste ligamatcherna. Därför spelar vi Trabzonspor som vinnare till oddset 2,05 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Trabzonspor vinner till oddset 2,05 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting