Trakai vs IFK Norrköping – Europa League kval

Hemmalaget Trakai

På papperet är Trakai det svagare laget av dem båda men som vi kunde se i den första matchen så lyckades Trakai skaka IFK Norrköping med sitt mål. Trakai har redan slagit det skotska laget St Johnstone i den här turnering genom att vinna båda mötena. Så de börjar få vana och rutin för spel i Europa och blir allt bättre på att kontrollera matcherna.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu kommer man till Trakais hemmaarena och där kommer publiken att hjälpa dem markant. Resultaten på hemmaplan är mycket bättre än på bortaplan. Av sjutton matcher så har dem bara misslyckats med att göra mål vid två tillfällen.

Bortalaget IFK Norrköping

IFK Norrköping är favoriter även till dagens returmöte. Men de såg ut att vinna matchen enkelt i det första mötet, spelade avslappnat och ledde matchen med 2-0. Då gick Maksim Maksimov in och satte 2-1 vilket gjorde IFK Norrköping besvärade. Hade dem lett matchserien med 2-0 inför dagens match så hade dem kunnat spela försiktig och gå på den ledningen som de hade. Men nu är inte fallet så utan nu är de tvingade att spela mer aggressivt och försöka göra mål för att med säkerhet gå vidare i kvalet.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen tvingas att jaga mål och också vinna för att kunna gå vidare i kvalspelet så väljer vi att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com