Trakai vs IFK Norrköping – Europa League kval

Hemmalaget Trakai

På papperet är Trakai det svagare laget av dem båda men som vi kunde se i den första matchen så lyckades Trakai skaka IFK Norrköping med sitt mål. Trakai har redan slagit det skotska laget St Johnstone i den här turnering genom att vinna båda mötena. Så de börjar få vana och rutin för spel i Europa och blir allt bättre på att kontrollera matcherna.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu kommer man till Trakais hemmaarena och där kommer publiken att hjälpa dem markant. Resultaten på hemmaplan är mycket bättre än på bortaplan. Av sjutton matcher så har dem bara misslyckats med att göra mål vid två tillfällen.

Bortalaget IFK Norrköping

IFK Norrköping är favoriter även till dagens returmöte. Men de såg ut att vinna matchen enkelt i det första mötet, spelade avslappnat och ledde matchen med 2-0. Då gick Maksim Maksimov in och satte 2-1 vilket gjorde IFK Norrköping besvärade. Hade dem lett matchserien med 2-0 inför dagens match så hade dem kunnat spela försiktig och gå på den ledningen som de hade. Men nu är inte fallet så utan nu är de tvingade att spela mer aggressivt och försöka göra mål för att med säkerhet gå vidare i kvalet.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen tvingas att jaga mål och också vinna för att kunna gå vidare i kvalspelet så väljer vi att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar