Tre Penne vs The New Saints – Champions League

Hemmalaget Tre Penne

Tre Penne vs The New SaintsTre Penne är tillbaka i kvalificeringen till spel i Champions League efter att man har vunnit den gågna San Marino ligan i stor stil. Men man blir nog dessvärre inte långlivade i turneringen.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tre Pennes spel i europa är som du kanske har gissat inte alltför bra sett ur ett historiskt perspektiv. Man har aldrig lyckats ta sig förbi första rundan när man har provat fyra andra gånger. Endast en gång har man lyckats vinna en match då på hemmaplan. Mycket talar för att det dock inte kommer att ske idag.

Bortalaget The New Saints

Det Walesiska lag har spelat bra och man har dominerat en hel del tidigare matcher som man har spelat. Till skillnad från Tre Penne så har The New Saints faktiskt tagit sig vidare några gånger den så svåra första rundan. Förra året slog man t.ex. ut B36 Torshavn med totalt 6-2. Man har också ett längre facit från spel i europa än dagen motståndare.

Så här tänker vi

Förmodligen kommer Tre Pennes försvar inte att hålla mot den kvalité som man möter dag och vi tror på många mål och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.60 hos betsson

Vi spelar: Över 2.50 mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar