Tre Penne vs The New Saints – Champions League

Hemmalaget Tre Penne

Tre Penne vs The New SaintsTre Penne är tillbaka i kvalificeringen till spel i Champions League efter att man har vunnit den gågna San Marino ligan i stor stil. Men man blir nog dessvärre inte långlivade i turneringen.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tre Pennes spel i europa är som du kanske har gissat inte alltför bra sett ur ett historiskt perspektiv. Man har aldrig lyckats ta sig förbi första rundan när man har provat fyra andra gånger. Endast en gång har man lyckats vinna en match då på hemmaplan. Mycket talar för att det dock inte kommer att ske idag.

Bortalaget The New Saints

Det Walesiska lag har spelat bra och man har dominerat en hel del tidigare matcher som man har spelat. Till skillnad från Tre Penne så har The New Saints faktiskt tagit sig vidare några gånger den så svåra första rundan. Förra året slog man t.ex. ut B36 Torshavn med totalt 6-2. Man har också ett längre facit från spel i europa än dagen motståndare.

Så här tänker vi

Förmodligen kommer Tre Pennes försvar inte att hålla mot den kvalité som man möter dag och vi tror på många mål och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.60 hos betsson

Vi spelar: Över 2.50 mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com