Trelleborgs FF vs Hammarby IF – Allsvenskan

vångavallen tffVärmen fortsätter ligga som ett täcke över Sverige och efter VM är allsvenskan äntligen i full gång igen. Var och varannan dag spelas det matcher i Sveriges högsta serie och denna gången är det Trelleborg mot Hammarby vi tar oss en titt på. Två formsvaga lag efter uppehållet men där Hammarby har tabellplaceringen som talar till deras fördel.

Hemmalaget Trelleborg

TFF gjorde comeback till allsvenskan denna säsongen men frågan är om man lyckas hänga kvar. Visst har laget tagit poäng mot en del topplag som bland annat Norrköping, Djurgården och Malmö FF, men frågan är hur man står sig mt Hammarby? Sedan uppehållet har TFF spelat tre matcher i allsvenskan. Där har det blivit två förluster och ett kryss. Ska TFF lyfta från kvalplats krävs det en seger i någon av de två hängmatcherna man har på Sirius.

Bortalaget Hammarby

Bajen inledde säsongen lysande och var faktiskt serieledare inför VM-uppehållet. Nu ligger AIK sex poäng före, men dock med två matcher mer spelade. Ska Bajen kunna konkurrera om guldet krävs det att man vinner mot TFF, trots att det är bortaplan som gäller. Spelare för spelare är Hammarby betydligt bättre men formen efter uppehållet har inte varit fantastisk. På tre matcher har det bara blivit en seger och den kom hemma mot jumbon Dalkurd. Framförallt målskyttet har sinat, något som måste bli bättre mot TFF.

Så här tänker vi

Hammarby är bättre men TFF har levererat hyfsat mot topplagen.  Senast lagen möttes var 2012 så det är svårt att dra några referenser därifrån. Vi tror dock att bajens nedåtgående form kommer få dem att tappa placeringar i tabellen men den stora frågan är egentligen om man kan hitta tillbaka till vårens form. Vi tror inte det men att man är tillräckligt starka för att få en seger mot TFF. Vi väljer därför att spela på seger för Hammarby till oddset 1,60 hos Bethard.

Vårt speltips: Hammarby vinner borta mot TFF till oddset 1,60 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com