Trelleborgs FF vs IFK Norrköping – Allsvenskan

klubbmärke TFFAllsvenskan fortsätter och snart går vi in den avgörande tredjedelen i säsongsupplösningen. Jumbon TFF tar emot IFK Norrköping i en match som bara kan sluta på ett sätt? I alla fall om vi kollar till form. TFF är hopplöst sist och lär spela i Superettan nästa säsong. IFK Norrköping slåss med näbbar och klor om tredjeplatsen som ger garanterad plats i Europa nästa år.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget TFF

TFF har inte särskilt bra form efter uppehållet. Det har bara blivit en vinst på väldigt många försök och inget talar för att trenden ska vända. TFF har inte gjort mål på 2 allsvenska matcher och har 1-11 i målskillnad på de tre senaste matcherna i serien. Dessutom åkte man ut mot bottenlaget i division 2, Hässleholm, i Svenska Cupen.

Bortalaget IFK Norrköping

Hos Norrköping är formen bättre även om den inte är 100%. Laget ligger på tredje plats i tabellen och måste vinna för att haka på AIK och Hammarby i toppen, samtidigt som man vill hålla MFF bakom sig i tabellen. Ska man nå topp tre krävs det segrar mot jumbon och det är egentligen ingenting som talar mot att så blir fallet. Det skulle i så fall vara underskattning.

Så här tänker vi

TFF har inte vunnit en match på den här sidan av sommaren och inte mycket talar för att det blir allsvenskt spel kommande säsong. Senaste vinsten kom hemma mot Brommapojkarna den 24 maj och sedan dess har man spelat nio matcher i serien. Där har det blivit åtta förluster och en oavgjord. Tyvärr för skåningarnas del kommer den nioende förlusten nu och vi väljer att spela seger för Norrköping till oddset 1,42 hos Bethard.

Vårt speltips: Norrköping vinner borta mot TFF till oddset 1,42 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com