Trelleborgs FF vs Malmö FF – Allsvenskan

MP tränare MFFEfter cupfiaskot mot Djurgården måste Malmö studsa tillbaka snabbt om inte tränare Magnus Pehrsson ska få det ännu mer hett om öronen. Säsongens inledning har varit under all kritik för dubbla regerande mästaren Malmö FF och fansen är vansinniga och kräver tränarens avgång. En övertygande seger får knappast fansen att glöma cupfinalen men skulle i alla fall ge tränare Magnus några dagars andrum. För TFF är det årets match som stundar och spelarna kommer göra allt för att ro säsongens första hemmaseger i hamn.

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget TFF:

Nykomlingen Trelleborg har haft det kämpigt i inledningen av Allsvenskan och ligger efter sju omgångar sist i serien på fyra poäng. Vad som är överraskande för Skåneklubben är att poängen kommit borta mot Djurgården och Norrköping varav den sistnämnda man dessutom besegrade. På hemmaplan är det dock idél förluster för klubben som har många MFF:are på lån. För TFF är detta årets match och förvänta er ett hemmalag taggat till tänderna och som inte lär bjuda sina motståndare på någonting.

Bortalaget MFF:

Krisen i MFF bara fortsätter och på åtta omgångar har det bara blivit 11 poäng. Malmö har inte tagit så här lite poäng efter åtta omgångar sedan 1999 – då åkte man ur högsta serien. Nu är det knappast troligt att det händer 2018 men laget ser förvånansvärt svagt ut och spetsen lyser med sin frånvaro rejält. Ska Malmö inte ha tappat chansen om Europaspel nästa säsong bör något hända drastiskt.

Så här tänker vi:

Malmö måste besegra TFF även om formen är riktigt usel. TFF ligger sist i serien och skulle Malmö tappa poäng i denna matchen, ja då sitter tränare Magnus oerhört löst. Vi tror dock att MFF vänder på steken och spelar på att Malmö vinner till oddset 1,46 hos Unibet.

Vårt speltips: Malmö besegrar TFF till oddset 1,46 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com