Trelleborgs FF vs Malmö FF – Allsvenskan

MP tränare MFFEfter cupfiaskot mot Djurgården måste Malmö studsa tillbaka snabbt om inte tränare Magnus Pehrsson ska få det ännu mer hett om öronen. Säsongens inledning har varit under all kritik för dubbla regerande mästaren Malmö FF och fansen är vansinniga och kräver tränarens avgång. En övertygande seger får knappast fansen att glöma cupfinalen men skulle i alla fall ge tränare Magnus några dagars andrum. För TFF är det årets match som stundar och spelarna kommer göra allt för att ro säsongens första hemmaseger i hamn.

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget TFF:

Nykomlingen Trelleborg har haft det kämpigt i inledningen av Allsvenskan och ligger efter sju omgångar sist i serien på fyra poäng. Vad som är överraskande för Skåneklubben är att poängen kommit borta mot Djurgården och Norrköping varav den sistnämnda man dessutom besegrade. På hemmaplan är det dock idél förluster för klubben som har många MFF:are på lån. För TFF är detta årets match och förvänta er ett hemmalag taggat till tänderna och som inte lär bjuda sina motståndare på någonting.

Bortalaget MFF:

Krisen i MFF bara fortsätter och på åtta omgångar har det bara blivit 11 poäng. Malmö har inte tagit så här lite poäng efter åtta omgångar sedan 1999 – då åkte man ur högsta serien. Nu är det knappast troligt att det händer 2018 men laget ser förvånansvärt svagt ut och spetsen lyser med sin frånvaro rejält. Ska Malmö inte ha tappat chansen om Europaspel nästa säsong bör något hända drastiskt.

Så här tänker vi:

Malmö måste besegra TFF även om formen är riktigt usel. TFF ligger sist i serien och skulle Malmö tappa poäng i denna matchen, ja då sitter tränare Magnus oerhört löst. Vi tror dock att MFF vänder på steken och spelar på att Malmö vinner till oddset 1,46 hos Unibet.

Vårt speltips: Malmö besegrar TFF till oddset 1,46 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com