Tunisien vs England – Fotbolls-VM 2018

Harry KaneNu gör England entré i VM och det är ett spännande engelskt landslag som ställs mot Tunisien utan några större profiler. England går in mästerskapet för första gången utan press och förväntingar utifrån, utan Englands senaste mästerskapsresultat har bäddat för att fansen inte har särskilt stort hopp längre.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Tunisien

Tunisien gör sitt första VM på 12 år. Precis som Sverige var VM i Tyskland senaste gången landet deltog och då gick det riktigt dåligt. Det är inte särskilt mycket som talar att det kommer bättre den här gången då både England och Belgien finns i gruppen. Kanske har man en chans mot Panama men i övrigt ser det mörkt ut för Tunisien som dessutom saknar sin skyttekung Msakni. Förvänta er en fembackslinje och en parkerad buss i kvällens möte.

Bortalaget England

England har många kvalitéer men i EM 2016 blev det fiasko med förlust i åttondelsfinalen mot Island. I kvalet övertygade dock England som vann sin grupp komfortabelt. Laget har även sett bra ut i träningsmatcherna. Harry Kane är lagets största stjärna och kommer vilja visa att han är arvtagaren efter Rooney. Kan han vara den som gör skillnaden i VM. Andra intressanta spelare är Rashford och Lingard från United, Sterling och Alli som också håller hög nivå.

Så här tänker vi

England är klasser bättre än Tunisien och bör inte ha några som helst problem att vinna matchen. Frågan är inte om utan hur mycket England vinner med. Trots detta finns det solklart spelvärde i rak seger för England. Kane och gänget tar hem detta och vi väljer att spela på seger för England mot Tunisien till oddset 1,46 hos Nordicbet.

Vårt speltips: England vinner över Tunisien till oddset 1,46 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se