Tunisien vs England – Fotbolls-VM 2018

Harry KaneNu gör England entré i VM och det är ett spännande engelskt landslag som ställs mot Tunisien utan några större profiler. England går in mästerskapet för första gången utan press och förväntingar utifrån, utan Englands senaste mästerskapsresultat har bäddat för att fansen inte har särskilt stort hopp längre.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Tunisien

Tunisien gör sitt första VM på 12 år. Precis som Sverige var VM i Tyskland senaste gången landet deltog och då gick det riktigt dåligt. Det är inte särskilt mycket som talar att det kommer bättre den här gången då både England och Belgien finns i gruppen. Kanske har man en chans mot Panama men i övrigt ser det mörkt ut för Tunisien som dessutom saknar sin skyttekung Msakni. Förvänta er en fembackslinje och en parkerad buss i kvällens möte.

Bortalaget England

England har många kvalitéer men i EM 2016 blev det fiasko med förlust i åttondelsfinalen mot Island. I kvalet övertygade dock England som vann sin grupp komfortabelt. Laget har även sett bra ut i träningsmatcherna. Harry Kane är lagets största stjärna och kommer vilja visa att han är arvtagaren efter Rooney. Kan han vara den som gör skillnaden i VM. Andra intressanta spelare är Rashford och Lingard från United, Sterling och Alli som också håller hög nivå.

Så här tänker vi

England är klasser bättre än Tunisien och bör inte ha några som helst problem att vinna matchen. Frågan är inte om utan hur mycket England vinner med. Trots detta finns det solklart spelvärde i rak seger för England. Kane och gänget tar hem detta och vi väljer att spela på seger för England mot Tunisien till oddset 1,46 hos Nordicbet.

Vårt speltips: England vinner över Tunisien till oddset 1,46 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com