Tunisien vs Frankrike – Speltips VM 2022

Mbappe Frankrike SpeltipsFrankrike är redan klara för slutspelet i VM 2022 men ställs nu mot Tunisien som med stor sannolikhet är utslagna ur detta VM. Men hoppet är det sista som överger nordafrikanerna som kan gå vidare vid seger med två mål samtidigt som Danmark vinner med uddamålet eller spelar oavgjort mot Australien. Men oddsen hos svensk betting talar inte till danskarnas favör. Samtidigt kan mycket hända men det blir tufft mot den regerande världsmästaren.

Datum: 30 november 2022
Avspark: 16:00
Arena: Education City Stadium (Al Rayyan)
Domare: M Conger (Nya Zeeland)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tunisien var en besvikelse senast

Efter ett oavgjort resultat, men framförallt en lovande prestation, mot Danmark hade många höga förväntningar inför matche mot Australien. Men efter en svag insats vann Australien med 1-0 och Tunisien är därför i en prekär situation. Därför behöver de nu vinna med marginal mot Frankrike för att ha en chans att nå slutspel.

Frankrike har brutit förbannelsen

Sedan Italien vann VM 2006 har världsmästaren åkt ur efterföljande VM. Den förbannelsen är nu bruten efter att Frankrike tagit sig vidare till åttondelsfinal. Efter två raka segrar mot Australien och Danmark är Frankrike klara för åttondelsfinal. Därför lär Deschamps lufta en del spelare i matchen mot Tunisien. Hittills är det Mbappe som imponerat mest tillsammans med Giroud. Nu är frågan om de kan ta ännu en trepoängare mot Tunisien?

Frankrike vinner enkelt

Trots flera världsstjärnor skadade är det harmoni i det franska laget. De har gjort två bra matcher och vunnit välförtjänt vid bägge tillfällen. Nu är frågan om de kan ta ännu en seger i detta VM 2022? Vi tror så kan bi fallet. Därför spelar vi Frankrike som vinnare till oddset 1,44 hos Betsson.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot Tunisien till oddset 1,44 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller