Turkiet vs Albanien – Vänskapsmatch

Hemmalaget Turkiet

Båda lagen letar efter spelare och form som kan ta dem till EM 2020. I Turkiets lag senast kunde vi se tendenser på att man letar efter yngre spelare och när de har mindre rutin finns det mer entusiasm. Turkiet har många fotbollsspelare att välja mellan och de har också många unga lovande spelare.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Romas mittfältare Cengiz Ünder och anfallaren Enes Ümul är fortfarande under 21 år och kan spela mot seniorspelare om de får chansen. av Hakan Calhanoglu är också en av många farliga mittfältare som är under 23. De har definitivt målfarliga ungdomar som bör kunna hota ett ganska svagt Albanien.

Bortalaget Albanien

Sex av Albaniens senaste åtta matcher har slutat med fler än 2.5 mål. De flesta experter tycker att de är underlägsna Turkiet och enligt oddsen skall de förlora. Därför så tror vi att Albaniens anfallare säkert kommer att prova det unga och mindre rutinerade turkiska försvaret.

Albanien måste se längre fram för om sanningen skall fram så har de gått bakåt seden EM. Tyvärr har också några av deras mest lovande spelare anslutit sig till Kosovos landslag istället för sitt eget. Vi får se om Albanien kan kliva upp och skapa rubriker även om mycket inte talar för det.

Så här tänker vi

Två lag som är ganska försiktiga i sin målproduktion men som båda har svaga försvarslinjer. De släpper in 2.8 mål i snitt tillsammans och det gör att vi väljer att spela Över 2.5 lagmål till oddset 2.1 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 lagmål till oddset 2.1 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar