Turkiet vs Albanien – Vänskapsmatch

Hemmalaget Turkiet

Båda lagen letar efter spelare och form som kan ta dem till EM 2020. I Turkiets lag senast kunde vi se tendenser på att man letar efter yngre spelare och när de har mindre rutin finns det mer entusiasm. Turkiet har många fotbollsspelare att välja mellan och de har också många unga lovande spelare.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Romas mittfältare Cengiz Ünder och anfallaren Enes Ümul är fortfarande under 21 år och kan spela mot seniorspelare om de får chansen. av Hakan Calhanoglu är också en av många farliga mittfältare som är under 23. De har definitivt målfarliga ungdomar som bör kunna hota ett ganska svagt Albanien.

Bortalaget Albanien

Sex av Albaniens senaste åtta matcher har slutat med fler än 2.5 mål. De flesta experter tycker att de är underlägsna Turkiet och enligt oddsen skall de förlora. Därför så tror vi att Albaniens anfallare säkert kommer att prova det unga och mindre rutinerade turkiska försvaret.

Albanien måste se längre fram för om sanningen skall fram så har de gått bakåt seden EM. Tyvärr har också några av deras mest lovande spelare anslutit sig till Kosovos landslag istället för sitt eget. Vi får se om Albanien kan kliva upp och skapa rubriker även om mycket inte talar för det.

Så här tänker vi

Två lag som är ganska försiktiga i sin målproduktion men som båda har svaga försvarslinjer. De släpper in 2.8 mål i snitt tillsammans och det gör att vi väljer att spela Över 2.5 lagmål till oddset 2.1 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 lagmål till oddset 2.1 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com