Turkiet vs Ryssland – UEFA Nations League

turkiet bollSveriges gruppmotståndare i UEFA Nations League gör upp när Turkiet tar emot värdnationen Ryssland på Senol Gunes Stadium i Trabzon. Det är en oviss match mellan två lag som verkligen vill vinna. Ryssland för att visa att VM inte var någon tillfällighet och Turkiet som aldrig ens var nära att nå VM. Den svenske tittaren hoppas säkerligen på ett kryss. Något som på förhand skulle vara ett gynnsamt resultat för Sverige.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Turkiet

Turkiet hade visserligen en tuff kvalgrupp med både Island och VM-finalisten Kroatien, men var aldrig ens nära att nå mästerskapet. Därför är det svårt att veta vart vi har Turkiet idag. Man har nämligen bara spelat träningsmatcher efter kvalgruppens slut i Oktober. Senaste matchen landet spelade var faktiskt mot just Ryssland inför VM. Den matchen slutade 1-1. Nu är det upp till turkarna att börja på en ny kula och sikta på en hemmaseger mot Ryssland.

Bortalaget Ryssland

Ryssland gjorde en imponerande insats i VM. Som grupptvåa tog sig vidare från grupp A innan man slog ut Spanien på straffar i åttondelsfinalen. I kvartsfinalen mot Kroatien tog man matchen också till straffar men den gången lyckades det inte hela vägen. Att nå en kvartsfinal var dock mer än någon hade hoppats på och det ryska fotbollslandslaget såg ut att inte kunna bli trötta.

Så här tänker vi

Det blir en oerhört jämn match mellan två lag som verkligen vill vinna. Turkiet har fördelen av hemmaplan och av historik vet man att fansen är en stor fördel när Turkiet spelar hemmalandskamper. Dock har Ryssland självförtroende efter VM och har fått ihop något bra. Vi tror matchen ändå går Turkiets väg till slut och väljer därför att spela hemmaseger till oddst 2,30 hos Unibet.

Vårt speltips: Turkiet vinner över Ryssland till oddset 2,30 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com