Tyskland vs England – Vänskapsmatch

Hemmalaget Tyskland

De gamla fienderna möts igen i Dortmund den här gången. Detta är en match som man spelar på grund av de stundande Vm matcherna som kommer lite längre fram. Tyskland har den här gången ersatt ungdomlighet med erfarenhet när man till exempel spelar med Lukas Podolski. Veteranen som har slagit fast att detta blir hans sista mästerskap innan pensioneringen från landslaget.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tysklands sista match var en mållös affär borta mot Italien i november. Men innan den matchen hade man vunnit alla fem matcherna.

Bortalaget England

England var det lag som gick segrande ur mötet mellan dessa båda lag när de senaste möttes.  Harry Kane slog in bollen i mål och så gjorde även Jamie Vardy och Eric Drier som fick göra var sitt mål i den här spännande matchen.

England låg under med 2-0 innan de på ett ganska dramatiskt sätt vände matchen och vann. Det visar på att laget har karaktär och kan hämta sig från många olika situationer.

Så här tänker vi

Lite fördel för Tyskland som får spela på hemmaplan men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com