Tyskland vs England – Vänskapsmatch

Hemmalaget Tyskland

De gamla fienderna möts igen i Dortmund den här gången. Detta är en match som man spelar på grund av de stundande Vm matcherna som kommer lite längre fram. Tyskland har den här gången ersatt ungdomlighet med erfarenhet när man till exempel spelar med Lukas Podolski. Veteranen som har slagit fast att detta blir hans sista mästerskap innan pensioneringen från landslaget.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tysklands sista match var en mållös affär borta mot Italien i november. Men innan den matchen hade man vunnit alla fem matcherna.

Bortalaget England

England var det lag som gick segrande ur mötet mellan dessa båda lag när de senaste möttes.  Harry Kane slog in bollen i mål och så gjorde även Jamie Vardy och Eric Drier som fick göra var sitt mål i den här spännande matchen.

England låg under med 2-0 innan de på ett ganska dramatiskt sätt vände matchen och vann. Det visar på att laget har karaktär och kan hämta sig från många olika situationer.

Så här tänker vi

Lite fördel för Tyskland som får spela på hemmaplan men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar